ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Ασδρές: Συμπαραστάτης στο δήμο Λαγκαδά

Στα 56 του χρόνια, ο απόστρατος συνταγματάρχης από την Ξυλόπολη Λαγκαδά Γιώργος Ασδρές έγινε ένας από τους πρώτους Συμπαραστάτες στην Ελλάδα. «Θα εργαστώ με αμεροληψία και αντικειμενικότητα, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον και την υποστήριξη όλων των δημοτών», δήλωσε ο κ. Ασδρές, που επιλέχτηκε κατόπιν δεύτερης μυστικής ψηφοφορίας, με συνολικά 29 ψήφους.
«Θα κάνω ό,τι καλύτερο για να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου. Θέλω επίσης να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι δε θα λαμβάνω αντιμισθία από το δήμο για τη θέση αυτή, καθώς επέλεξα να κρατήσω τη σύνταξή μου. Προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου, γιατί θέλω να προσφέρω στο Λαγκαδά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά», τονίζει στον «ΑτΚ» ο κ. Ασδρές, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Λαγκαδά, Γιάννη Αναστασιάδη, αλλά δεν εκλέχτηκε.
Αν και ανέλαβε καθήκοντα στις αρχές Φεβρουαρίου, ορισμένοι πολίτες τον πλησίασαν ήδη. Η πρώτη υπόθεση στην οποία διαμεσολάβησε ήταν για την έκδοση άδειας λειτουργίας μιας επιχείρησης, που καθυστερούσε καθώς είχε «εγκλωβιστεί» στα γρανάζια του «Καλλικράτη». Το θέμα προωθήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ο επιχειρηματίας εξυπηρετήθηκε.
Οπως υπογραμμίζει ο κ. Ασδρές, η διαφάνεια του θεσμού θα διασφαλιστεί με την πιστή εφαρμογή των κείμενων διατάξεων, με την τήρηση καταγραφής για κάθε βήμα διαμεσολάβησης και με τη δημοσιοποίηση κάθε αποτελέσματος στο διαδίκτυο.
 Πηγή: Αγγελιοφόρος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.