ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ


 Η χώρα μας διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της. Η αυτοδιοίκηση αποτελεί μια μικρογραφία της γενικής κατάστασης. Τα πάντα λοιπόν αμφισβητούνται και όπως λέει ο λαός «Η φτώχια φέρνει γκρίνια» και φυσικό επακόλουθο είναι η κριτική.
  
 Υπέρμαχοι της κριτικής θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας, όταν όμως είναι αντικειμενική και έχει ως στόχο την επισήμανση των κακώς κειμένων ώστε να φτάσει στα αφτιά των αρμοδίων και να διορθωθούν. Κυρίως όμως η κριτική θα έπρεπε να είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Θεωρώ φίλοι μου πως όταν αποτελείς μέρος του συστήματος δεν σου δίνεται το δικαίωμα να κατηγορείς το απερχόμενο καθεστώς, αυτό σημαίνει πως λασπολογείς προκειμένου να εξυπηρετήσεις τα δικά σου συμφέροντα και ανησυχείς μήπως χάσεις τα πόστα!!!! Αυτό όμως δεν είναι κριτική ή τουλάχιστον δεν αποκαλείται εντιμότητα!

Όταν απευθύνεσαι δημόσια και μεταφέρεις ειδήσεις καλό θα ήταν να κρατάς τους τύπους γιατί ωραίοι οι βαρύγδουποι τίτλοι , πρέπει όμως να ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα, διαφορετικά συνιστώ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο εντιμότατος πολίτης απαιτεί ηθική συμπεριφορά αλλιώς του χαϊδεύεις τ’ αφτιά και παίζεις με τον πόνο του! 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο :

  1. Ωραία....κρίνετε τους Εντιμότατους (γιατί σε αυτούς απευθύνεστε) σε άλλο blog. Γιατί; Φοβάστε; Έχετε κάτι να κρύψετε;

    Από τα γραφόμενά σας φαίνεται πως μέρος του συστήματος ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ με ενδιαφέροντα πόστα και συμφέροντα που τώρα ξεσκεπάζονται, μια και σας χαλάει τόσο η κριτική στην απερχόμενη διοίκηση.
    Γιατί για την κριτική στην τωρινή το κάνετε γαργάρα.

    Τώρα από πότε ο εντοπισμός των κακών βαφτίζεται λασπολογία, αφήνω τους αναγνώστες να το κρίνουν, αλλά τι λέω έτσι είχατε μάθει εσείς.

    Κρατάμε δηλαδή τους τύπους όταν δεν τραβάμε αυτιά και ιδιαίτερα αυτά που εσείς γλύφετε! Ντροπή σας!
    Συνιστάτε και διακριτικότητα. Λογοκρισία δηλαδή! Τι νομίζετε ότι είστε Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ; Μπράβο σας.

    Α! πολύ βαρύγδουπος ο τίτλος που βάλατε και δεν αρμόζει

    Εντιμότατοι συνεχίστε την προσπάθεια, εμείς οι αναγνώστες ξέρουμε και διαβάζουμε.
    Πιο δυνατά, σκίζετε και άρχισαν κάποιοι να φοβούνται.
    Το κυριότερο όσο και αν κάποιοι μας θέλουν να μας έχουν χαζούς έχουμε πολύ μυαλό.

    Είμαι σίγουρος πως θα απαντήσετε εσείς όπως πρέπει, και περιμένω με αγωνία να διαβάσω την απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

This is a comment.