ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ακόμα δύο θύρες

Τα τηλέφωνα στην ΠΑΕ δεν σταματούν να κτυπούν,
ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ δέχονται πολιορκία από γνωστούς και άγνωστους που αναζητούν απεγνωσμένα ένα εισιτήριο. Ο κόσμος σχημάτιζε και χθες ουρές έξω από τις μπουτίκ της ομάδας, παρόλο που ήξερε πως δεν έχει τύχη να βρει μαγικό χαρτάκι. «Τέτοιο πράγμα έχουμε πολλά χρόνια να ζήσουμε» λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι μόλις πριν από δυο χρόνια είχαν βρεθεί σε ανάλογη θέση να διαθέτουν εισιτήρια για τελικό κυπέλλου και μάλιστα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. «Αυτό που συμβαίνει φέτος, δεν είχε συμβεί πριν από δυο χρόνια» θυμούνται και επισημαίνουν την παράμετρο πως για τον τελικό του 2009, τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν 23.400. Δηλαδή σχεδόν οκτώ χιλιάδες λιγότερα απ’ ό,τι φέτος. Όμως τώρα τον κόσμο τον έχει πιάσει ένα ντελίριο. «Ακόμα και ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο να είχαμε δικό μας και πάλι δεν θα μας έφταναν τα εισιτήρια με την ζήτηση που υπάρχει» έλεγε αξιωματούχος της ΠΑΕ ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα της διάθεσης των εισιτηρίων.
Πάντως μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να εξασφαλίσει ολόκληρο το ΟΑΚΑ, αλλά δυο επιπλέον θύρες (έστω και μισές προς το παρόν) κατάφερε να τις πάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Ένωσης, καθώς η αστυνομία δεν έφερε αντιρρήσεις. Κάτι που σημαίνει πως από την Τετάρτη η ΑΕΚ θα παραλάβει επιπλέον περίπου 2.500 χιλιάδες εισιτήρια. Όμως ούτε αυτά είναι αρκετά. Γι’ αυτό και οι κιτρινόμαυροι θα πιέσουν προκειμένου να πετύχουν και το άνοιγμα μιας ακόμα θύρας. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό που έχει γίνει από τους ανθρώπους της ΕΠΟ και την αστυνομία, οι νεκρές ζώνες για λόγους ασφαλείας, περιλαμβάνουν συνολικά επτά θύρες. Τρεις ανάμεσα στην 24 και 32, δυο ανάμεσα στην 11 και την 17 και δυο ανάμεσα στην 12 και τον ηλεκτρονικό πίνακα του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει δώσει την συναίνεση της, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει ολόκληρη την 33 αλλά και την μισή 30 που βρίσκονται πάνω και δίπλα από τους επισήμους. Και από εκεί και πέρα γίνονται προσπάθειες και για παραπάνω εισιτήρια. Από ολόκληρη την 30 έως και μια ακόμα θύρα στο απέναντι πάνω διάζωμα.

«Να μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας»
Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ, πριν την άδεια για το Πάσχα. Όμως ο Μανόλο Χιμένεθ αναχώρησε από χθες για την πατρίδα του. Έσπευσε όμως να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του, με οδηγίες για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν τις μέρες της άδειας.
«Αύριο δεν θα είμαι μαζί σας. Αλλά θέλω να δουλέψετε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σοβαρότητα, σαν να είμαι εδώ. Μετά θα έχετε μπροστά σας αρκετές μέρες να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Θέλω να είστε προσεχτικοί και να μείνετε συγκεντρωμένοι ακόμα και τις μέρες που θα είστε σε άδεια. Δεν σας ζητάω να μην χαλαρώσετε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε να κάνουμε από τη Δευτέρα. Εύχομαι καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειές σας» ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.


πηγη:adesmeytos

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.