ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ξέσπασαν στη… ΔΟΥ


Παρά το νέο «χαστούκι», με την απόρριψη από την ΕΠΟ του αιτήματος επανάληψης διαδικασίας-ανάκληση αποφάσεως, στον ΟΦΗ διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν… μέχρις εσχάτων την υπόθεση αδειοδότησης.
Χθες ωστόσο μερίδα οργανωμένων οπαδών της κρητικής ομάδας, ξέφυγε από κάθε όριο και επιδόθηκε σε ένα μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ, κατά δημοσίων κτιρίων. Φαίνεται πως τα συγκεκριμένα άτομα αντιλαμβάνονται περίεργα την έννοια του αγώνα για τη δικαίωση της ομάδας τους. Το κτίριο της ΔΟΥ και το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.
Η αστυνομία απάντησε με χημικά και η ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τη ζέστη, έγινε αποπνικτική. Μία γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του ΟΦΗ πάντως, η Αστυνομία της πόλης με ανακοίνωσή της, την έχει αποκαλέσει ομάδα δολοφόνων, οπότε οι «ομορφιές» στην πόλη του Ηρακλείου είναι πολύ πιθανό -δυστυχώς- να συνεχιστούν, με αφορμή την υπόθεση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

 topontiki.gr

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.