ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

O Kυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στη ΔΑΚΕ


Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν μου κάνει εντύπωση ούτε το ύφος της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ι.Τ. ούτε οι ύβρεις προς το πρόσωπό μου. Είναι άλλωστε η συνήθης πρακτική των πραγματικά προνομιούχων και κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστών. Εκείνο όμως που μου προκαλεί έκπληξη είναι η άγνοια του ιδεολογικού προσανατολισμού και των θέσεων του κόμματός μας. Τους συνιστώ να διαβάσουν πιο προσεκτικά την ομιλία του Προέδρου του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο ΙΙ.


Η άκριτη συνθηματολογία και η τυφλή άρνησή τους σε κάθε διαρθρωτική μεταρρύθμιση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των χιλιάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που σήμερα δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλον. Αντίθετα τους ταυτίζει απόλυτα με τους «πράσινους» συνδικαλιστές που αρνούνται πεισματικά να αλλάξει οτιδήποτε στη χώρα μας και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει.

Όσον αφορά την προτροπή τους να προσχωρήσω στο ΠΑΣΟΚ, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικοί εκείνοι που υιοθετούν συνθήματα και κυρίως σοσιαλιστικές νοοτροπίες της εποχής του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80. Βρισκόμαστε πλέον στο έτος 2011 και, ευτυχώς για την παράταξή μας, δεν είναι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ εκείνοι που καθορίζουν τις θέσεις και τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

πηγη:kourdistoportocali
Μ.Ζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.