ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ"

Με την συμπλήρωση του πρώτου εξαμήνου από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής, πρόκειται  την προσεχή Πέμπτη να ανακοινωθεί στους Δημότες ο απολoγισμός των πεπραγμένων  με σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου για το έτος 2010.
Πρόθεση της Διοίκησης είναι η ενημέρωση να γίνει στην πλατεία της πόλης με σκοπό την προσέλευση όλων των πολιτών του Δήμου πράγμα που συνεπάγεται το δημόσιο ξεσκέπασμα κάποιων «κυρίων» που μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν τα ινία της διακυβέρνησης.
Ακούγεται πως για μια ακόμη φορά ο «τέως» θα επικαλεστεί ανειλημμένες υποχρεώσεις που τον κρατούν μακριά , στην Πρωτεύουσα και δυστυχώς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί . Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού , σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω κύριος παρακαλούσε γονυπετής η ανακοίνωση του απολογισμού να μην γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης αλλά στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, πράγμα που σημαίνει πως ελάχιστοι από τους Δημότες θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν  λόγω της μικρής χωρητικότητας της αίθουσας. Εύλογα προκύπτει  το παρακάτω ερώτημα: Άραγε ο κύριος αυτός έχει κάτι να φοβηθεί;;; Μα  προφανώς!!!!!!!!!!!! Αν κατά τη διάρκεια της θητείας λειτούργησε σωστά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πολίτη , τότε σίγουρα δεν θα είχε κάτι να φοβηθεί, ωστόσο μιας και σύντομα θα χρειαστεί εκ νέου –όπως ακούγεται-την ψήφο του κόσμου η  δημόσια ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του απολογισμού θα τον φέρει πάλι στο προσκήνιο για αρνητικούς όμως λόγους, μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές μάλλον δεν είναι έτοιμος να δεχτεί νέα συντριπτική ήττα που θα τον εκθέσει στα μάτια του κόσμου και γι’ αυτό όλοι στοιχηματίζουν πως εκείνη την ημέρα ο περί ου ο λόγος θα είναι ο μεγάλος απών της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.