ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Διεκδικεί και απαιτεί


Χρόνια τώρα , από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου αφουγκράστηκε τις ανάγκες του Δήμου Λαγκαδά. Εντόπισε τις αδυναμίες μας , εντόπισε τα μεγάλα πλεονεκτήματα μας και ένιωσε το σφυγμό και τις επιθυμίες των Δημοτών.
Σήμερα με την ένταξη στον «Καλλικράτη», βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι σημαντικών εξελίξεων . Είμαστε πλέον ένας μεγάλος Δήμος και μας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία: Μια πρόσκληση να ισχυροποιηθούμε , να διεκδικήσουμε , να απαιτήσουμε , να δημιουργήσουμε και φύγουμε μπροστά. Για όλες τις εδαφικές περιφέρειες , για όλα τα χωριά μας μπορεί να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη ανάλογα με τα εδαφικά πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου.
Αυτή την κρίσιμη για τον τόπο μας συγκυρία που όποιος ασχολείται με τα κοινά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσει υπεύθυνα , έθεσε την υποψηφιότητα του στην κρίση των δημοτών που αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να τους υπηρετήσει από τη θέση του Δημάρχου.
Προέρχεται από οικογένεια χωρίς πολιτικό παρελθόν ή μεγάλα κοινωνικά ερείσματα που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν . Γνωρίζει πολύ καλά πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που προσφέρεται για νέους!
Νέους αυτοδημιούργητους
Νέους αδέσμευτων πολιτικών
Νέους που μπορούν να δώσουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.
Νέους που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα την ζουν και την γνωρίζουν.
Νέους που χρειάστηκε να παλέψουν στη ζωή τους , προκειμένου να πετύχουν όλα όσα έχουν κατακτήσει.
Νέους που ζουν όπως εσείς!
Νέους που βρίσκονται καθημερινά κοντά σας και εξακολουθούν να είναι εκεί και μετά τις εκλογές.
Νέους με διάθεση να προσφέρουν!
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες. Προσδοκίες  έχει για τον τόπο που ζούμε , για τον τόπο που εργαζόμαστε  και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Θέλει να είναι Δήμαρχος και μόνο Δήμαρχος για όλους τους Δημότες! Όχι πολιτικός . Δε συμμετέχει σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν εκτελεί κομματικές εντολές. Δεν καλύπτει κανέναν από κομματική αλληλεγγύη . Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει τόπος για διαχωρίστηκες γραμμές που διχάζουν τους Δημότες. ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε . Δεν έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε. Δεν έχουν χρώματα τα προβλήματα του Δήμου. Πρέπει να περάσουμε από τα ψέματα στην αλήθεια. Από την αδράνεια στη δράση. Από την αδυναμία , τα μισόλογα , τις άστοχες ενέργειες και τις οδυνηρές παραλήψεις στη δυναμική διεκδίκηση.
ΔΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.