ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανταλλαγή ρουσφετιών σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Σε μια εποχή που η ανεργία χτυπάει κόκκινο στην Θεσσαλονίκη, οι δήμαρχοι δυο Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, βρήκαν τρόπο να βολέψουν συγγενείς τους, να αλληλοεξυπηρετηθούν αλλά και να μην προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης. 

Όπως υποστηρίζει...σε σημερινό(πρωτοσέλιδο) δημοσίευμά της η εφημερίδα Μακεδονία,
ο δήμαρχος Παύλου Μελά (Διαμαντής Παπαδόπουλος) προσέλαβε στο δήμο του τον γαμπρό κι ένα ακόμη συγγενή του δημάρχου Ευόσμου- Κορδελιού (Στάθης Λαφαζανίδης).
 

Σε αντάλλαγμα ο δήμαρχος Ευόσμου Κορδελιού προσέλαβε την κόρη κι έναν στενό συνεργάτη του δημάρχου Παύλου Μελά. Κόρη και γαμπρός προσλήφθηκαν ως ειδικοί συνεργάτες των δημάρχων.
 

Οι προσλήψεις δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ του περασμένου Απριλίου και οι τέσσερις όπως καταγγέλλουν στελέχη της αντιπολίτευσης στους δύο δήμους δεν πήγαιναν να εργαστούν στο δήμο στον οποίο είχαν προσληφθεί αλλά παρέμεναν στον δικό τους δήμο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δήμαρχο και συγγενή τους. 
  
   

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο δήμαρχοι φέρονται να ανέθεσαν στους προσληφθέντες την υλοποίηση ενός μνημονίου που υπέγραψαν ως ομάδα εργασίας, με στόχους την προώθηση σχεδίων για την βιώσιμη πράσινη κι αειφόρο ανάπτυξη, ανταλλαγή εμπειριών, ανταλλαγή κοινών υπομνημάτων σε υπουργεία κα. Το μνημόνιο αυτό πάντως όταν υποβλήθηκε, πρόσφατα, στα δημοτικά συμβούλια δεν πήρε έγκριση.

Από εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.