ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε Δημοτικούς Συμβούλους της Αλεξανδρούπολης!

Κλειστά είναι τα Ελληνικά σύνορα για δεκάδες Δημοτικούς Συμβούλους της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι δεν έχουν...το δικαίωμα να βγουν στο Εξωτερικό.

Την ερχόμενη βδομάδα ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αφού θα καταθέσουν στον Ανακριτή και οι υπόλοιποι που θήτευσαν στα δύο προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια την περίοδο από 1-1-2003 έως 31-12-2010.

Εκτιμάται ότι συνολικά 32 Δημοτικοί Σύμβουλου της συγκεκριμένης 8ετίας

δεν θα έχουν δικαίωμα εξόδου από την χώρα μετά την απολογία τους στον Ανακριτή όπου κατηγορούνται για αναθέσεις στην ΔΕΠΕΑ και ΑΝΕΤΑ και κατατμήσεις έργων.

Η καταγγελία είχε γίνει από τον σημερινό Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, που υποστήριξε ότι ο Δήμος από αυτές τις αναθέσεις είχε χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ, λόγω των μικρών εκπτώσεων. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατηγορούνται ότι ψήφιζαν αυτές τις αναθέσεις και ανάμεσά τους βρίσκονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι και σήμερα , ενώ κάποιοι συμμετέχουν και στην παράταξη του κ.Λαμπάκη, έχοντας σημαντικά πόστα.

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα αποφασισθεί αν η υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Απλώς μέχρι τότε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να παραμένουν στην χώρα!

faros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.