ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μπροστά και με ……..Διαφορά !!!

Την Κυριακή  έκλεισε η δημοσκόπηση που διενεργούσε για 45 περίπου ημέρες το ΄΄ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ΄΄  μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας. Χίλιοι εξακόσιοι είκοσι τρείς (1623)  από τους  αναγνώστες  του ΄΄ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ΄΄ συμμετείχαν στη δημοσκόπηση,  απαντώντας στο ερώτημα για το ποιός ΄΄Γιάννης΄΄ πιστεύουν ότι θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Λαγκαδά για την επόμενη θητεία.

Ο νυν Δήμαρχος έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών με σημαντική διαφορά. Φαίνεται ότι οι πολιτικές που ακολουθεί κινούνται στη σωστή κατεύθυνση βρίσκοντας απήχηση στους δημότες  του Λαγκαδά, με αποτέλεσμα
το 61,24% από αυτούς να  πιστεύει ότι και για την επόμενη πενταετία, ο Γιάννης Αναστασιάδης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Λαγκαδά.

Η επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση στην ηγεσία του Λαγκαδά ακολουθεί τα σημεία των καιρών. Έτσι τη δεύτερη θέση με ποσοστό 20,09% καταλαμβάνει η προτίμηση  των αναγνωστών να δει ένα φρέσκο πρόσωπο, από τα μέχρι τώρα εικάζοντα στη Δημαρχιακή σκακιέρα,  επικεφαλή στο Δημαρχιακό Αξίωμα.

Την τρίτη θέση στις εκτιμήσεις των δημοτών με ποσοστό 13,25%  καταλαμβάνει ο τέως Δήμαρχος Λαγκαδά που φαίνεται ότι η τοποθέτησή του σε αξιώματα  της κεντρικής πολιτικής σκηνής επηρεάζει αρνητικά τους δημότες του Λαγκαδά

Τις λιγότερες πιθανότητες σύμφωνα με τους αναγνώστες για να διοικήσει το Δήμο Λαγκαδά έχει ο πρώην Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.