ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια περιπτέρου Δήμου Λαγκαδά

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου ο πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Δημήτριος Καβαρλής, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Δήμου Λαγκαδά στο χώρο  της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που τελέστηκαν από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Μετά το πέρας των εγκαινίων ξεναγήθηκε
στους χώρους του περιπτέρου, ενημερώθηκε για τα εκθέματα  και συνομίλησε  με εκθέτες, επισκέπτες και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Λαγκαδά.
 
Ο κ. Καβαρλής συνεχάρη τον κ. Αναστασιάδη για την προσπάθειά του και την άψογη εικόνα του περιπτέρου. Επεσήμανε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, όπως ο Δήμος Λαγκαδά προσπαθεί ΄΄κόντρα στο
ρεύμα΄΄ με την επιθετική επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί και τη συμμετοχή του σε Διεθνείς Εκθέσεις, να προβάλλει τις ομορφιές του τόπου, να προσελκύσει νέους επισκέπτες και να αναδείξει τα προϊόντα και τους επαγγελματίες του, έτσι θα πρέπει και η Χώρα να προσανατολιστεί σε αλλαγή νοοτροπίας και  εξωστρέφεια που θα αποτελέσουν την αφετηρία για τη μεταστροφή του αρνητικού κλίματος και της ύφεσης. 

Απόδειξη του σωστού στρατηγικού σχεδιασμού που ακολουθεί ο Δήμος Λαγκαδά αποτελεί ότι
 η επέτειος της Γερμανικής επανένωσης αποφασίστηκε να εορτασθεί για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών με τη συμμετοχή Δημάρχων και προσωπικοτήτων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως δήλωσε στον χαιρετισμό του ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher Obermaier.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες και τις προσπάθειες της Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.