ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Παραπολιτικά και άλλα...


Λαγκαδάς, 27-11-2012
Γραφείο Αντιδημάρχου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς απάντηση σε δημοσίευμα του  lagadas.net , “Παραπολιτικά και άλλα...Νο 25”

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Σας ενημερώνω ότι προσωπικά δεν ενοχλήθηκα από την παρουσία και το χαιρετισμό του βουλευτή κ. Σάββα Αναστασιάδη, τον οποίο προσωπικά εκτιμώ. Απεναντίας  χάρηκα για την τιμή που έκανε να παρευρεθεί στο χορό του Μακεδονικού Ασκού. 

Ως Αντιδήμαρχος όμως του Δήμου Λαγκαδά, ως Ασκονίτης και ως οπαδός του Μακεδονικού Ασκού θεώρησα ότι χαιρετισμό θα έπρεπε να απευθύνει και ο Δήμαρχος Λαγκαδά και ελλείψει αυτού ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Σισκούδης ή ο Αντιδήμαρχος κ. Κολασίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος σε θέματα ποδοσφαίρου, οι οποίοι μεταξύ και άλλων μελών της Διοίκησης του Δήμου, παρευρίσκονταν στο χορό.

Γι΄ αυτούς και μόνο τους λόγους ζήτησα εξηγήσεις από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Μακεδονικού Ασκού. Ευτυχώς ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου έδωσαν τις ανάλογες εξηγήσεις προς τη Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, για την οποία συνέχεια δίνουν εύσημα όσον αφορά τη στήριξη όχι μόνο προς το δικό τους σύλλογο αλλά στο σύνολο των Αθλητικών συλλόγων.

Με λύπησε όμως ότι ένα απλό περιστατικό δημιούργησε τέτοιο θέμα που είχε ως  αποτέλεσμα, όπως πληροφορήθηκα, την απομάκρυνση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων από τον σύλλογο, που εγώ προσωπικά τη θεωρώ χρήσιμη.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σας – απορία-, σας πληροφορώ ότι μεταξύ εμού και του κ. Ράβναλη δεν υπάρχει καμία κόντρα. Απλά ο καθένας πασχίζει με το δικό του τρόπο για το καλό αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.