ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Από ΠΟΕ-ΟΤΑ... «trash TV»


Ο Θέμης (ο Μπαλασόπουλος, ντε!) και τα άλλα παιδιά (της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ) σκέπτονται σοβαρά από το νέο έτος να παρατήσουν τα οφίτσια και τα συμβούλια, δίνοντας τα ηνία της Ομοσπονδίας στο δημοσιογράφο των «Νέων» Γιώργο Παπαχρήστο και κάποιους άλλους τηλεοπτικούς δημοσιογραφοαστέρες.

«Μετά το νέο δημοσίευμα του «επί παντός επιστητού» Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" (20-12-2012) και λαμβάνοντας υπόψη τις συνδικαλιστικές παροτρύνσεις-παρεμβάσεις του πολύπειρου δημοσιογράφου σε σχέση με την προάσπιση του κλάδου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών των ΟΤΑ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξετάζει πολύ σοβαρά να υποβάλει σύσσωμη την παραίτησή της από τις θέσεις που οι εργαζόμενοι τους έχουν εκλέξει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Και προτείνει, «εάν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης δεν θα έχει εκδώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου για την ανάθεση της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε τριμελή επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Γιάννη Σγουρό, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη», την παρακάτω Προσωρινή Εκτελεστική Επιτροπή:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΡΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΠΑΣΧΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΕΛΗ: ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Β. ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.