ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αντιπεριφερειάρχης νεκροθάφτης;


Το ότι οι σχέσεις μεταξύ των αιρετών της Φθιώτιδας και αυτών της Εύβοιας, ειδικά μετά την κόντρα με το ΤΕΙ, είναι τεταμένες είναι γνωστό στους παροικούντες την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Το ότι όμως θα φτάσουν στο παρά πέντε να παίξουν ξύλο δεν το είχαν προβλέψει ακόμη και οι επαΐοντες.  Κι όμως, όπως γράφει το lamiareport.gr  την περασμένη Παρασκευή στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας παραλίγο να πιαστούν τα χέρια ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Δ. Συλεούνης με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θ. Μπουραντά και το δήμαρχο Μεσσαπίων Κ. Μπουροδήμο όταν ο πρώτος αποκάλεσε τους δύο «νεκροθάφτες της Εύβοιας».

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ήρθε για συζήτηση στην συνεδρίαση της ΠΕΔ το θέμα με τα χρέη που υπάρχουν στην πρώην ΤΕΔΚ της Εύβοιας και τα οποία δημιουργήθηκαν από την κατασκευή ενός πανάκριβου κτιρίου, που έγινε παραμονές της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη.

Ο αντιδήμαρχος Λαμιέων χρέωσε την ευθύνη για τη μαύρη τρύπα που έχει δημιουργηθεί στους δύο αυτοδιοικητικούς από τη Χαλκίδα αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν φταίει σε τίποτα σήμερα το ΔΣ της ΠΕΔ να πληρώνει τις αμαρτίες της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.