ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στο μπλόκο των κατοίκων της Ιερισσού ο Α. Τζιτζικώστας

Το μπλόκο των κατοίκων της Ιερισσού στη Χαλκιδική επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με τους κατοίκους που έχουν συγκεντρωθεί στο μπλόκο της Ιερισσού, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τους λόγους των κινητοποιήσεών τους και την αντίθεσή τους στην επένδυση των μεταλλείων στις Σκουριές, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παρατεινόμενη ένταση που επικρατεί στην περιοχή. Επίσης, έθεσαν υπόψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το αίτημά τους για την εξομάλυνση της κατάστασης και για την καλύτερη αντιμετώπισή τους από την Ελληνική Αστυνομία.

“Από την πλευρά μας, μολονότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχουμε αρμοδιότητα για την έγκριση ή όχι της επένδυσης, βασική μας μέριμνα παραμένει, σε κάθε περίπτωση, να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα στους περιβαλλοντικούς ελέγχους που προβλέπονται, ώστε να διασφαλίσουμε την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”, τόνισε, μεταξυ άλλων, στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.