ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Π. Θεσσαλίας: Τρία νέα έργα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Τις συμβάσεις τριών νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 429.827 € για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα: α) «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας)» προϋπολογισμού 300.000 € (με ΦΠΑ), β) «Προμήθεια ασφαλτομίγματος Π.Ε. Καρδίτσας προϋπολογισμού 79.827 € (με ΦΠΑ), γ) «Εργασίες βελτίωσης κτιρίου στέγασης Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης» προϋπολογισμού 50.000 € (με ΦΠΑ).

«Από την αρχή της θητείας μας έχουμε τονίσει ότι στόχος μας είναι με λίγα να κάνουμε πολλά και όχι το αντίθετο. Με τους πόρους της περιφέρειας, οι οποίοι έχουν περικοπεί δραστικά, πραγματοποιούμε όλα εκείνα τα απαραίτητα έργα, με ορθολογισμό και σωστό προγραμματισμό», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός.

Το έργο «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας)» προϋπολογισμού 300.000 € (με ΦΠΑ), ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό στην εργοληπτική επιχείρηση «Μάντζιος Παναγιώτης» με ποσό σύμβασης 147.174,07 € (με ΦΠΑ). Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται αποκατάσταση των ζημιών σε τμήματα του εθνικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και συγκεκριμένα στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας των τμημάτων από Καρδίτσα έως Δέλτα Αγίου Θεοδώρου με κατεύθυνση προς Λαμία.

Το έργο «Προμήθεια Ασφαλτομίγματος Π.Ε Καρδίτσας» προϋπολογισμού 79.827 € (με ΦΠΑ) ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό στην εταιρεία  «Χατζηγάκης Τεχνική Α.Ε.», η με ποσό σύμβασης 58.769,40€  με Φ.Π.Α. και περιλαμβάνει την προμήθεια ασφαλτικών για τις ανάγκες της Π.Ε. Καρδίτσας.

Το έργο «Εργασίες βελτίωσης κτιρίου στέγασης Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης» προϋπολογισμού 50.000 € (με ΦΠΑ) ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό στην εργοληπτική επιχείρηση «Τσιώκος Αναστάσιος» με ποσό σύμβασης 29.000 € (με ΦΠΑ). Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η αντικατάσταση της οροφής και των μεταλλικών φύλλων, στην αποθήκη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Αναλυτικά προβλέπονται οι εργασίες:

•          Καθαίρεση ψευδοροφής και αποξήλωση μεταλλικών φύλλων επιστέγασης και υδρορροών, συσσώρευση των αχρήστων υλικών προς φόρτωση και μεταφορά σε χώρο που επιτρέπεται απόρριψή τους από τις αρμόδιες αρχές.

•          Αντικατάσταση όσων τεγίδων και επιτεγίδων απαιτηθεί

•          Κατασκευή οροφής με μισόταβλες

•          Μυκητοκτόνες επαλείψεις και βερνικοχρωματισμοί ξύλινων επιφανειών

•          Επιστέγαση με λαμαρίνα πάχους 1.00 mm με τραπεζοειδείς πτυχώσεις

•          Τοποθέτηση νέων οριζοντίων και κάθετων υδρορροών για την απορροή των υδάτων.

Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από πόρους Κ.Α.Π. της Π.Ε. Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.