ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνάντηση Βουνάτσου με τον Πρέσβη της Αργετντινής

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιάννη Τσαμπάνη, δέχθηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πρέσβη της Αργεντινής στην Ελλάδα, κ. Jorge Alejandro Mastropietro, και την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας, κα Ana Carolina Ghiggino, που πραγματοποιούν επίσκεψη στο νησί μας.



Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Πρέσβη της Αργεντινής για θέματα που αφορούν στην οικονομία, την ανάπτυξη και τον τουρισμό αλλά  και για τα προβλήματα  που απασχολούν τη Λέσβο και τους κατοίκους της, σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σύσφιξη των ήδη καλών σχέσεων Ελλάδας – Αργεντινής, καθώς και σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία συνεργασίας με την Πρεσβεία της Αργεντινής.

Ειδικότερα, οι κ.  Βουνάτσος και Mastropietro, αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ευρύτερης συνεργασίας για τη σύσφιξη των σχέσεων Λέσβου και Αργεντινής, καθώς και για την ανάπτυξη ανταλλαγών στον εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό τομέα.

Ο κ. Πρέσβης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα παραπάνω και ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την ενημέρωση, την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων και την εγκάρδια φιλοξενία και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.