ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ‏

 

Με αφορμή την επανέναρξη των εργασιών στον υπό κατασκευή Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Ευκαρπία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα την επανέναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Ευκαρπία. Πρόκειται για ένα περιβαλλοντικό έργο, η υλοποίηση του οποίου θα ανακουφίσει σημαντικά,
ως άλλωστε προβλέπεται και οφείλει, την λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Η συνέχιση των εργασιών συνιστά ένα θετικό πρώτο βήμα για την εφαρμογή – επιτέλους και έπειτα από πολλά όσο και επίπονα για την καθημερινότητα των Δημοτών μας χρόνια- του Περιφερειακού Σχεδιασμού λειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Μαυροράχη του Δήμου Λαγκαδά. Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Γεράνη, ο οποίος τηρώντας τις δεσμεύσεις του ανέλαβε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ενεργώντας προς την ορθή κατεύθυνση για την επίλυση ενός μακροχρόνιου προβλήματος στην διαχείριση απορριμμάτων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.