ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΥΚΗ ΞΑΝΘΗΣ‏

«Δωρεά από τη Γραμματεία Αλληλεγγύης και τη Γραμματεία Γυναικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 500 βιβλίων και σχολικών ειδών στην ελληνόφωνη βιβλιοθήκη της Μύκης Ξάνθης. Ενθουσιασμένη και συγκινημένη από τη φιλοξενία και τη συμμετοχή των κατοίκων και τη διοργάνωση δήλωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου»



Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Γραμματείας Αλληλεγγύης και της Γραμματείας Γυναικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Πομακοχώρια του Νομού Ξάνθης, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Η αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που αποτελούνταν από τη βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, τη Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κα Χρυσούλα Γιαταγάνα, πολιτευτές και στελέχη του Κινήματος από την περιοχή, παρέδωσε στην ελληνόφωνη βιβλιοθήκη της Μύκης 500 βιβλία και σχολικά είδη, για την ενίσχυση του δύσκολου έργου που επιτελεί στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή. 
Η κα Ξουλίδου δήλωσε ενθουσιασμένη και συγκινημένη από τη συμμετοχή και τη φιλοξενία των κατοίκων και από την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και ευχαρίστησε τις κυρίες Μίκα Παππά-Σέβου, Ούτση Χρύσα και Δέσποινα Χαλκίδη για τις ενέργειές τους.
Μεταξύ άλλων, η κα Ξουλίδου δήλωσε τα εξής: «Σας συγχαίρουμε για το σπουδαίο μορφωτικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελείτε στην τοπική κοινωνία και για τη δουλειά, που κάνετε για τα παιδιά αυτού του τόπου. Γνωρίζουμε ότι αυτό που χρειάζεστε εκτός από υλική βοήθεια είναι κυρίως ηθική στήριξη κι εμείς δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας με κάθε μέσο που διαθέτουμε».
Στα πλαίσια της επίσκεψής της στη Θράκη, η κα Ξουλίδου παραβρέθηκε και στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής η «Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.