ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
του Θεόδωρου Σαββίδη
 
Ο δημοτικός βίος βρίσκεσαι σε παρακμή.

Το ισχύον σύστημα που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι δεν μπορεί να προστατεύσει θεσμούς, αξίες, ούτε να εγγυηθεί καλό μέλλον για τον τόπο.

Ο δημότης δεν έχει, πλέον, από το που να αναζητήσει προστασία.

Η ψήφος του προδόθηκε, αφού
του την υφάρπαξαν, με πολιτικά τεχνάσματα και πλάνη.

Το ήθος, η εντιμότητα και η νομιμότητα έγιναν λέξεις άγνωστες, στη σημερινή δημοτική ζωή, αφού οι αρχές και οι αξίες παραβιάζονται, προκλητικά.

Δεν αμφισβητείται το ήθος του Δημάρχου, όπως και των ελαχίστων άλλων, από τα στελέχη του.

Αμφισβητούμε όμως έντονα, το ήθος της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων των άλλων ατυχών, κατ’ επιλογήν, συνεργατών και στελεχών του, που το απέδειξαν τα γεγονότα, αλλά και που τους διακρίνει η προκλητική πολιτική ελεφαντίαση.
Εθελοτυφλούν και παραβλέπουν τον κατήφορο που πήρανε, αφού τους διακρίνει ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός, θάβοντας το κεφάλι τους στην άμμο και νομίζοντας ότι έκρυψαν ολόκληρο το σώμα τους. Έτσι τους διαφεύγει η πραγματικότητα, όπως και σε όλους τους άλλους επομένως, ότι, δεν τους θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού. Αντιδράσαμε και υποδείξαμε, καλόπιστα, προς κάθε κατεύθυνση χωρίς ίχνος οφέλους, αλλά μάταια. «Καθεύδουν» όλοι όρθιοι.
Γιγάντωσαν με τα έργα και τις σκέψεις τους τον πολιτικό μηδενισμό, οι άφρονες και ματαιόδοξοι. Δεν έχουμε άλλη αντοχή και διάθεση εμπαιγμού και δεν μας αγγίζει κανένα πολιτικό και πολωτικό σύνθημα.
Δεν τους έχουμε ανάγκη, ούτε εμπιστοσύνη, εγκατέλειψαν αρχές, θέσεις, ιδανικά.

Τους δηλώνουμε, λοιπόν, ότι ουδείς από τον παρακμασμένο σημερινό πολιτικό κόσμο που διοικεί τον Δήμο μας εκφράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.