ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013


 ΔΗΜΑΡΧΕ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

Είναι ξεκάθαρο ότι με το επιτελείο που έχεις, είναι αδύνατο να προχωρήσεις. Σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πολιτική καταστροφή.
Πάρε την «μάνικα» και εξαφάνισε τα απόνερα…
Μετά να κάνεις γενική… ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.

Οι ηγέτες κρίνονται από την αποφασιστικότητα τους. Επιβάλλουν ρήξεις και τομές. Αν αρνηθείς την ρήξη με τους «επιτελείς» σου, που με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα «κεκτημένα» τους, θα έρθεις σε ρήξη με την κοινωνία. Μην Αργείς… Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος σου και μόνο σε βάρος σου. Καμιά διοίκηση δεν μπορεί να έχει τύχη αν έχει απέναντι της την κοινωνία.
Εξάλλου ο Πολίτης, με το αλάθητο κριτήριο του, έκρινε την προσφορά του καθενός από τα άτομα αυτά – δεν αναφερόμαστε σε Δημοτικούς Συμβούλους.
Μόνο περιφρόνηση και αηδία νιώθει.
Απάλλαξε τον δημότη αλλά και τον εαυτό σου από τους «μόνο για την πάρτη μου». Αλλιώς να είσαι σίγουρος ότι οδηγείσαι σε πολιτικό καιάδα.  
Δημοσιοποιούμε τις σκέψεις μας αλλά και των πραγματικών φίλων σου, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε την μήνιν των βολεμένων αρπακτικών.
Τους ξέρουμε όλους από την προεκλογική περίοδο. Από τότε γνωρίζουμε ότι είναι πίσω μας. Αξίζει όμως τον κόπο να αντιμετωπίσουμε τον βούρκο και το μεθάνιο που αναδύεται… Δεν φοβόμαστε όμως… ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.
Απαλλάξου από αυτούς που τόσα χρόνια σε κρατήσανε σε «γυάλα». Διεμβόλησε τους πριν στραβώσει η σάρισά σου και αχρηστευτεί.
Απευθύνσου στον Πολίτη.
Χωρίς πολιτικές «ανθρωποθυσίες» δεν εξευμενίζονται τα πνεύματα.
Βέβαια τα ραδιούργα άτομα αυτά που λογόκριναν (!), που καταχράστηκαν την εξουσία που τους δόθηκε, που καταδυνάστευσαν τον τόπο, κρυπτώμενα πίσω από τα παντελόνια σου, είναι χώματα που αν τα φυσήξει κάποιος θα διαλυθούν.
Διάλυσε τα λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.