ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ της ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παράταση της διορίας, που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ:


«Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ με την παράταση, που δόθηκε από το ΥΠΑΙΘ για την απογραφή τους. Προφάσεις εν αμαρτίες, μετά και τη ψήφιση της τροπολογίας που ορίζει ως πειθαρχικό αδίκημα τη μη απογραφή δημοσίων υπαλλήλων.

 

Πάντως, ο Υπουργός Παιδείας κατέθεσε -10 λεπτά πριν τη ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας- στα πρακτικά της Βουλής ένα “πόρισμα της αξιολόγησης των διοικητικών υπαλλήλων”. Αυτό που τόσο καιρό όλοι ζητάμε και κανείς δεν το είδε και δεν το άκουσε! Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να το μελετήσουμε για να διαπιστώσουμε με ποια στοιχεία και με ποια κριτήρια ορίστηκαν τελικά οι διαθεσιμότητες και γιατί δεν εντάχθηκαν   στο καθεστώς διαθεσιμότητας το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο οποίο είναι καθηγητής ο κος Αρβανιτόπουλος, και το ΑΕΙ και ΤΕΙ Πειραιά, που είναι η εκλογική του περιφέρεια.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.