ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ 1Η ΕΜΑΚ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Επίσκεψη στην 1η ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησε η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Σταυρούλα Ξουλίδου, στα πλαίσια του εορτασμού των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος,  Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων.

 
Αρχικά η κα Ξουλίδου, η οποία παρέστη στις εκδηλώσεις εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, παραβρέθηκε στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε και στη συνέχεια παρακολούθησε επιδείξεις πυροσβεστικών ασκήσεων από ομάδες της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Ξουλίδου δήλωσε μεταξύ άλλων «...Είμαστε πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που με σθένος και αυταπάρνηση υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, αυτές τους χαλεπούς καιρούς που περνάει η  χώρα μας. Συναισθανόμαστε τους προβληματισμούς και τις ιδιαίτερες δυσκολίες που το λειτούργημά τους έχει και τους διαβεβαιώνουμε πως αποτελούν για όλους εμάς παράδειγμα τόλμης και ήθους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.