ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται ενας νέος δημοτικός συνδιασμός που όμοιός του δεν έχει υπάρξει.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ "ΚΙΝΕΙΤΑΙ" ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
 
Μήπως είναι τώρα η στιγμή να πάρεις και εσύ μέρος στο ΝΕΟ που έρχεται;
 
Το ερώτημα που τίθεται είναι πως μπορούν να σώσουν τον τόπο "επαγγελματίες πολιτικοί" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους έρχεται σχεδόν αυτόματα στο μυαλό.
 
Ακόμη κι αν δεν είχαν άλλες αδυναμίες (μίζες , διαφθορά, διαπλοκή...) θα μπορούσαμε να ελπίζουμε στην πρότερη επαγγελματική - επιχειρηματική τους εμπειρία, εαν αυτή συνόδευε το βιογραφικό τους.
 
Σχεδόν κανείς από αυτους που μας διοικούν δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
 
Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μοιράσουν ούτε δυο γαιδάρων άχυρο!

 
Οι καλές σπουδές δίχως εμπειρία ζωής και επιχειρηματικών αντιξοοτήτων δημιουργούν καλούς θεωρητικούς αλλά άβουλους,  άπραγους και αμήχανους αιρετούς όταν καλούνται να κάνουν πράξη όσα σπούδασαν αλλά και όσα πιστεύουν για την λειτουργία του Δήμου.
 
Λοιπόν, αυτή τη φορά κάτι "κινείται" και ίσως αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη που περιμένουν οι συνδημότες μας οι οποίοι αρνούνται να εμπιστευθούν εναν από τους υπάρχοντες δημοτικούς σχηματισμούς.
 
Ανθρωποι που έχουν στήσει πετυχημενες μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις και υπερασπίζονται τις ιδανικές συνθήκες εργασίας στην πράξη, αποτελούν τους πρώτους πυρήνες ενός δικτύου που απλώνεται σιγά σιγά σε ολόκληρο το Δήμο.
 
Ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους στα κοινά οι οποίοι να έχουν διοικήσει έστω ένα περίπτερο.
 
Με αυτούς θα πέσουν τα μπετά του νέου δημοτικού σχηματισμού που έρχεται και το οποίο δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους υπάρχοντες σχηματισμούς.
 
Είναι εντελώς ΝΕΟ γιατί ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ είναι και οι άνθρωποι που το ετοιμάζουν (αρνούμενοι να εμπλακούν σε εμπόριο ιδεολογιών)... θα είναι ο απόλυτος σχηματισμός του διαδικτύου και του Εντυπου Τύπου, χωρίς γραφεία, συγκεντρώσεις, κραυγές, τηλεπαράθυρα.
 
Ο σχηματισμός που ετοιμάζεται αφήνει χώρο στη σκέψη και στις ωραίες ιδέες. Δεν θα έχει καταγγελτικό λόγο - αλλά η επιλογή των στελεχών του από μόνη της θα είναι "απορριπτική" για το υπάρχον διαβρωμένο δημοτικό σύστημα.
 
 
Μείνετε συντονισμένοι και εν τω μεταξύ ονειρευτείτε ένα Δήμο - Κοινωνία με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.