ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Υπ. Δημάρχου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη στο Σοχό

12 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Υπ. Δημάρχου Δήμου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη στο Σοχό

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σοχού, το Δημοτικό κατάστημα, το Α.Τ. Σοχού και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, μέλη του εμπορικού συλλόγου, καταστηματάρχες και τους εμπόρους της λαικής αγοράς είχε χθες το πρωϊ της Παρασκευής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.

Πρώτος σταθμός το Κέντρο Υγείας στο οποίο και ενημερώθηκε από την Διευθύντριά του Κ.Υ., κ. Μουχταροπούλου – Μαργαρίτη, για τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τις εφημερίες, την έλλειψη ασθενοφόρων και οδηγών για την κάλυψη επειγόντων περιστατικών και τα πολλά λειτουργικά του προβλήματα.

Επόμενος σταθμός το Δημοτικό Κατάστημα, για τη λειτουργία του οποίου συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας Σοχού και στην συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Σοχού, στο οποίο ενημερώθηκε για την στελέχωση του και τα λειτουργικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει.

Εν συνεχεία, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ο κ. Καραγιάννης επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά, και το ΚΑΠΗ, όπου συναντήθηκε και συζήτησε για αρκετή ώρα με ηλικιωμένους συνδημότες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.