ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί» ολοκλήρωσε μετά από ενδελεχή μελέτη και συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής τις βασικές προγραμματικές του θέσεις για την επόμενη πενταετία.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι φιλόδοξο, αλλά υλοποιήσιμο, έχοντας ως βάση 10 θεματικούς άξονες που προκύπτουν από τις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του, τις δυνατότητες εκμετάλλευσης κονδυλίων ΕΣΠΑ αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που έχει ο Δήμος Δέλτα χάρη στο φυσικό του περιβάλλον, την πρωτογενή και τη βιομηχανική παραγωγή.

Οι δέκα αυτοί θεματικοί άξονες αγγίζουν τα «καυτά» θέματα που απασχολούν το Δήμο και επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Για λόγους σεβασμού του περιβάλλοντος και επειδή μάθαμε από τις υπερβολές του παρελθόντος ο Συνδυασμός «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί» δεν θα προχωρήσει στην εκτύπωση μεγάλων, πολυσέλιδων ενημερωτικών φυλλαδίων και εντύπων για το πρόγραμμα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού βρίσκεται στη διάθεση κάθε πολίτη μέσα από την ιστοσελίδα www.dimosdelta-allazoumemazi.gr/, τη σελίδα στο facebook www.facebook.com/dimosdelta.allazoumemazi και φυσικά στο εκλογικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.