ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

UFO στην Ελλάδα !!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το «Σύστημα Εγκαίρου Προειδοποιήσεως» του ΕΘΚΕΠΧ (Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων), εντόπισε ιπτάμενα αντικείμενα …. «αγνώστου ταυτότητας», να κινούνται – αιωρούνται πάνω από την Ελληνική Βουλή !!
Αρχικά εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για «μη επανδρωμένα αεροσκάφη» (drone), είτε τηλεοπτικών συνεργείων (στο πλαίσιο του ρεπορτάζ), είτε και για απόπειρα τρομοκρατών, για τη διενέργεια ισχυρού και θεαματικού πλήγματος, την περίοδο των… εορτών και για το λόγο αυτό, οι δυνάμεις ασφαλείας τέθηκαν σε «κόκκινο συναγερμό» !! Όμως τα άγνωστα αυτά ίχνη (στα ραντάρ), δεν επιβεβαιώθηκαν οπτικά, αλλά ούτε και από τα ιπτάμενα μέσα (Ε/Π της Ελληνικής Αστυνομίας) που απεστάλησαν για το σκοπό αυτό, πάνω από τη Βουλή. Τα UFO …. ήταν οπτικά αόρατα, σκοτεινά και συγκεκαλυμμένα !!
Επειδή, παρά την έντονη κινητοποίηση επιστημόνων, μέσων και συστημάτων των Ελληνικών Αρχών Ασφαλείας, τα UFO πάνω από τη Βουλή, συνέχισαν να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ζητήθηκε η συνδρομή ξένων υπηρεσιών (NASA, CIA, SAS, FSB, κλπ), οι οποίες, αφού επιβεβαίωσαν τεχνικά το γεγονός (ύπαρξης των UFO πάνω από τη Βουλή), …. τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο «επαφής 3ου τύπου», κάποιας εξωγήινης ζωής, με Έλληνες πολιτικούς!!
Για το λόγο αυτό, μελετούν επισταμένως τη συμπεριφορά Ελλήνων πολιτικών, προκειμένου να διαπιστώσουν, αν κάποιοι εξ αυτών λειτουργούν ως «ξενιστές» των εξωγήινων ή βρίσκονται σε διαδικασία …. «επαφής» και συναλλαγής μαζί τους για την προώθηση των σχεδίων τους. Ιδιαίτερο βάρος μάλιστα στην έρευνα τους, δίδουν στις δύο τελευταίες μεγάλες υποθέσεις «διαπλοκής», αυτής του «Haikalis Gate» και του «Hrisi Aygi Final Plan» !!!
Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους αναλυτές, η αμφίπλευρη καταγραφή των συνομιλιών των συναλλασσόμενων, δηλαδή του UFO (εξωγήινου πρέσβη Αποστολόπουλου) και των ντόπιων πολιτικών (Χαϊκάλη και σία) και ειδικά το σημείο των συνομιλιών τους, που αναφέρεται …. στη χρηματοδότηση επένδυσης κατασκευής διαστημοδρόμιου στο Παναθηναϊκό Στάδιο και την κατασκευή μπαταριών ισχυρών πομποδεκτών, με πυρήνα από … χρυσό, που ως υλικό διαθέτουν εν αφθονία οι εξωγήινοι !!
Παράλληλα, εστιάζουν στη δραστική αλλαγή συμπεριφοράς των βουλευτών της Χ.Α. και ειδικά στην «άψογη» στάση τους στη Βουλή το τελευταίο διάστημα, υποπτευόμενοι ότι αυτοί είναι αλλοτριωμένοι και βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους «ελέγχου», από τους εξωγήινους. Για το λόγο αυτό, στο μεσοδιάστημα για την επόμενη (τελική) ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εντός των φυλακών ασφαλείας και με κάθε μυστικότητα, τους υποβάλλουν σε προηγμένες ιατρικές εξετάσεις και έντονα ερεθίσματα (ηλεκτροσόκ, κλπ), προκειμένου να μελετήσουν τις αντιδράσεις τους και τα αποτελέσματα τους, κατά την επόμενη παρουσία τους … στη Βουλή !!
Επίσης, μια Εδική Ομάδα «Paranormal Activity», μελετά …. τας «Γραφάς» και λοιπές προφητείες, σχετικά με ….. τον «Περιούσιο Λαό» των Ελλήνων, όπως και το ενδεχόμενο, να πρόκειται τελικά για … «Αγγέλους» του Θεού, που ….. εορτιάρες μέρες τώρα, αποφάσισε να λυτρώσει από τα δεινά του, καθώς και να συγχωρέσει από τα πολλά …. (μετα)πατορικά αμαρτήματα τους, τα χαδιάρικα – αγαπημένα τέκνα του!!
Έτσι, η εκτενής Paranormal Analysis των σοφών ερευνητών, κατέληξε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ….. η αποστολή των UFO είναι, να καθοδηγήσουν την Ελλάδα, για να μπει στο Νέο Έτος 2015 ….. «με το Αριστερό» πόδι (αντί με το Δεξί, όπως έκανε μέχρι τώρα) !!
Αφού λοιπόν δοκιμάσαμε τους «normal» … και καήκαμε, ας δοκιμάσουμε από του χρόνου και τους …. «paranormal» εξωγήινους, μπας και αλλάξουμε διάσταση !!
×ñüíéá ÐïëëÜ = Χρόνια Πολλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.