ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Βαρτζόπουλος από τη Σίνδο: «ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει καμία επένδυση»

«Σήμερα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα διώξει τους Κινέζους από το Λιμάνι του Πειραιά. Πριν από λίγο ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι θα ξαναπροσλάβει τους απολυμένους!
Επίσης σήμερα ο Βαρουφάκης είπε ότι είναι προτιμότερος ένας “θάνατος” της ελληνικής οικονομίας εάν δεν θα έχουμε συμφωνία με την Τρόικα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα έχει πει ότι θα ξανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή! Σας ρωτώ λοιπόν ευθέως: με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί κανείς να περιμένει Ανάπτυξη;,», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στη Σίνδο.
«Η Παιδεία και η συγκρότηση των ανθρώπων αυτών είναι παντελώς ασύμβατη με τις αναγκαιότητες του σήμερα. Οι άνθρωποι αυτοί έμαθαν από φοιτητές να τα περιμένουν όλα από το κράτος και να ζητούν μονίμως κρατική παρέμβαση και ασφυκτική παρουσία του κράτους παντού. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές. Σήμερα, εάν θέλουμε να ελπίζουμε σε ανάκαμψη θα πρέπει να ενισχύσουμε και να βοηθούμε όπως μπορούμε τους επιχειρηματίες, οι οποίοι από την πλευρά τους θα επενδύσουν, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα παράξουν χρήμα, δηλαδή ανάπτυξη. Κάντε λοιπόν έναν υπολογισμό: φέρτε στο μυαλό σας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φανταστείτε τα να δουλεύουν για το καλό της μικρομεσαίας επιχείρησης… Η εικόνα δεν βγαίνει ούτε σα φαντασία…», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος και πρόσθεσε:
«Σε αντίθεση με την καρικατούρα αυτή, υπάρχει η Νέα Δημοκρατία, που παρά τα λάθη, τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Ελεύθερης Αγοράς. Σε αυτό είμαστε δεσμευμένοι όλοι μας. Και εγώ προσωπικά θεωρώ ότι, λόγω της θητείας μου σε θέσεις ευθύνης στην Αθήνα, μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου ώστε να προσελκύσει, να διατηρήσει και να επεκτείνει επιχειρήσεις. Να ενισχύσουμε τους άξιους εκείνους ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της κοινωνίας μας», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.