ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»

Εμφάνιση LEYKOXORI3.jpg

Με συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λαγκαδά συνέχισε χθες (Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015) το προεκλογικό του πρόγραμμα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Στο Λευκοχώρι και τη Νέα Απολλωνία ο κ. Καράογλου αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει ο αγροτικός τομέας στην εθνική μας οικονομία και στάθηκε στην ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυσή του μέσα από εθνικά και ευρωπαϊκά «εργαλεία».
«Ο Έλληνας αγρότης, ο Έλληνας κτηνοτρόφος, έχει την Ευρώπη σύμμαχο και όχι αντίπαλο. Μην ξεχνάτε πως με τη νέα ΚΑΠ διασφαλίσαμε την απρόσκοπτη ενίσχυση του αγροτικού κόσμου με 20 δισεκατομμύρια ευρώ για την επόμενη επταετία. Υπάρχει πλέον ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας γύρω από τον αγροτικό κόσμο της χώρας, το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε από τις επικίνδυνες δοξασίες του ΣΥΡΙΖΑ περί εξόδου της χώρας από το ευρώ» είπε.
Στη συνέχεια ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε το Σταυρό, όπου έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. «Ο τουρισμός ανεβαίνει» δήλωσε, επισημαίνοντας πως «η περιοχή Σταυρού-Ασπροβάλτας αποτελεί δημοφιλή προορισμό για Έλληνες και ξένους τουρίστες και εμείς οφείλουμε και πρέπει να στηρίξουμε το τουριστικό μας προϊόν, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Αύξηση του τουρισμού σημαίνει θέσεις εργασίας, βελτίωση της ποιότητας ζωής, σημαίνει μια καλύτερη Ελλάδα».

Σήμερα, Κυριακή 18 Ιανουαρίου, ο κ. Καράογλου πραγματοποιήσε συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στο Πανόραμα, τη Θέρμη, τον Άγιο Αθανάσιο και τα Κουφάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.