ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΣΤΑΤ συνέχεια.

Ξεκινάω που λέτε,να διαβάζω ενα-κατά τα άλλα-ανυπόγραφο και ατεκμηρίωτο άρθρο.
ΕΛΣΤΑΤ:Νέα κατορθώματα του Γεωργίου που κρατά όμηρο ολόκληρη κυβέρνηση…
Εκτός και αν,ο γράφων και καταγγέλλων,έχει αφήσει στοιχεία είτε προσωπικά,είτε των όσων ισχυρίζεται,στην ιστοσελίδα.

Απο την αρχή κιόλας,της ανάγνωσης του κειμένου,ένοιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου.Πάει,δε το γλυτώνω το εγκεφαλικό σήμερα,σκέφτηκα.

Παρόλα αυτά και διατηρώντας-οσο μπορούσα-τη ψυχραιμία μου,το τελείωσα.
Ενοιωσα πραγματικά,να πνίγομαι.Με έπνιγε το άδικο.Εξ΄ου και ο τίτλος.

Απο την άλλη όμως,ένοιωσα ευλογημένη και δικαιωμένη,γιατί μπορώ να τα αντικρούσω κάνοντας απλώς…δυο κλικ.Αντιγραφή και Επικόλληση.

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια.Θα αφήσω να «μιλήσουν» τα γεγονότα.

Και επειδή δε θέλω να σας κουράσω άλλο,διαβάστε για τη «στήριξη» του Συλλόγου των εργαζομένων-τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα-στα μαγειρέματα του Γεωργίου,εκτός και αν κάτι…άλλαξε και δεν το γνωρίζουμε.

Τα συμπεράσματα,δικά σας.

Καλή διασκέδαση

Φρύνη.Γαζή
Υ.Γ Για όποιον ενδιαφέρεται.Τα στοιχεία στη διάθεσή του.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

- Οι εργαζόμενοι της ΕΛΣΤΑΤ κατηγορούν τον Γεωργίου για αποτυχία της Απογραφής.

– ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

- Επιστολή πρός πρόεδρο ΕΛΣΤΑΤ από Παν.Σύλλογο εργαζομένων ΕΛΣΤΑΤ

- Την παραίτηση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου ζητά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων της Αρχής, λόγω του φιάσκου της απογραφής.
– Αρμοδιότητα για κρίση περί την συνδρομή λόγου παύσης Προέδρου ΕΛΣΤΑΤ Σχετ.: Το υπ’ αριθ. πρωτ. 393/05.02.2013 έγγραφο του κ. Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων ΓΓ ΕΣΥΕ

Δεν καταστράφηκε,κανένα ερωτηματολόγιο.Ετσι τους συμφέρει,να πιστεύουμε.Γιατί απορρέουν ευθύνες απο την μέχρι σήμερα διαχείριση των προσωπικών δεδομένων,που είχαν χρονικό περιθώριο επεξεργασίας,σύμφωνα και με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η οποία είχε διατυπώσει ενστάσεις και για τα προσωπικά δεδομένα,αλλά και για άλλες παραμέτρους που αφορούσαν αυτό καθ΄αυτό το ερωτηματολόγιο.
Μάλιστα ένας απο τους λόγους,για τους οποίους η Απογραφή έγινε αργότερα,ήταν η κωλυσιεργία της Αρχής-τουλάχιστον αυτό επικαλέστηκε-ο βουλευτής Μ.Βορίδης στη Βουλή,κατά τη συζήτηση Κύρωσης Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου » Διενέργεια Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών «.

Συζήτηση και ψήφιση επι της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών:Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΒΟΡΙΔΗΣ

Ειδικώς τώρα για το συζητούμενο.Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου,είναι μια εξαιρετική νομοθετική διαδικασία.Γιατί έρχεται ως τέτοια;Τι το κατεπείγον υπήρχε;Γιατί ζητείται απο τη Βουλή, να εγκρίνει κάτι το οποίο καταρχάς δεν φαίνεται κανονικό;
Σέβομαι ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός,δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει στα συγκεκριμμένα ερωτήματα, στην επιτροπή.Εγινε μια απόπειρα απαντήσεως σήμερα.Ποιά είναι η απάντηση,η οποία εδόθη;Η ΕΛΣΤΑΤ η οποία είχε την ευθύνη για την απογραφή,Νοέμβριο και Δεκέμβριο απηύθηνε ερωτήματα-αυτή είναι η ενημέρωση,απο την πλευρά της Κυβερνήσεως-προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,ως προς το σύννομο-στο κομμάτι ευθύνης της Αρχής-της διαδικασίας της απογραφής.

Προσωπικά,είμαι σε θέση να αντικρούσω με επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία,τα γραφόμενα του ανώνυμου αρθρογράφου.Εκείνος μπορεί;
Απ΄όσο γνωρίζω υπάρχει χρονοδιάγραμμα,που καθορίζει για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμένουν τα έγγραφα
-και δη Δημόσια-στην Υπηρεσία.Υπάρχουν ευθύνες,σε περίπτωση που «πολτοποιήθηκαν».Ποιός υπέγραψε;

Τις επόμενες ημέρες-αν μου δώσετε τη δυνατότητα-θα σας τεκμηριώσω με στοιχεία και τις υπόλοιπες παραγράφους.
Αν σας ενδιαφέρει,κρατήστε το θέμα στην επικαιρότητα,για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Η άποψή μου είναι οτι το άρθρο αυτό,είναι «προπαγανδιστικό».Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σ΄αυτούς που γνωρίζουν τα πράγματα και απο την άλλη όψη.

Φρύνη.Γαζή


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.