ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ»

Εμφάνιση PANORAMA2.jpg

Τέσσερις συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στο Πανόραμα, τη Θέρμη, τον Άγιο Αθανάσιο και τα Κουφάλια, πραγματοποίησε χθες (Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015) ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου,  συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα και την καθημερινή επαφή με τους πολίτες.
Ο κ. Καράογλου υποστήριξε ότι «η εθνική μας οικονομία δεν είναι επιτραπέζιο παιχνίδι όπου πληρώνεις μισθούς και συντάξεις με ψεύτικα χρήματα» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παριστάνει πως εκφράζει το νέο,  κάνοντας copy paste φράσεις, συνθήματα και πρακτικές των αρχών της δεκαετίας του 1980».
«Ξαναζούμε τα ίδια. Όσοι από εμάς γνωρίσαμε τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ, αντιλαμβανόμαστε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τότε υποστήριζαν ότι με τα νταούλια και τον ζουρνά θα… μεθούσανε τον ήλιο, ενώ τώρα οι πολιτικοί τους κλώνοι απειλούν την Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τομές και μεταρρυθμίσεις και όχι από καφενειακές κουβέντες, αρνητές της πραγματικότητας ή μαθητευόμενους μάγους, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία μας ότι υπάρχουν δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις, κατανάλωση χωρίς παραγωγή και ευημερία δίχως μόχθο και δημιουργικότητα. Με ανεξαρτητομαζώματα, μόνο συριζοσκορπίσματα μπορείς να έχεις. Απέναντι σε αυτό το αδιάκοπο εμπόριο ελπίδας της Κουμουνδούρου, στις 25 Ιανουαρίου ο λαός μας θα απαντήσει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, διότι έχει μάθει πλέον να ακούει την αλήθεια και να μην πιστεύει κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια του αέρα» ανέφερε ο κ. Καράογλου.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, η προεκλογική δραστηριότητα του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. συνεχίζεται με συγκεντρώσεις και πολιτικές ομιλίες στη Χαλκηδόνα και το Ωραιόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.