ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά βλέπει ο Κουτσούμπας

«Πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχει πιθανότητα το ΚΚΕ να είναι τρίτη δύναμη», εκτίμησε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας παράλληλα πως «δεν θα υπάρξει εκ νέου προσφυγή στις κάλπες» 
Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος, σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στο Action 24, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει εκ νέου προσφυγή στις κάλπες, διότι βάσει των προγραμμάτων διαφόρων κομμάτων -πλην του ΚΚΕ- υπάρχει αντικειμενική βάση σχηματισμού κυβέρνησης.

 Για την εκλογική κατάταξη των κομμάτων, είπε ότι είναι πιθανή η τρίτη θέση για το ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσει νίκη για το λαϊκό κίνημα, καθώς ως ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, θα διεκδικεί και θα καθυστερεί αντιλαϊκά μέτρα ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δρόμο για καλύτερο αύριο.

«Αυτή είναι η θέλησή μας και το λέμε έντιμα στον λαό» πρόσθεσε, ενώ εκτίμησε ότι με βάση τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων, πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά.

Παράλληλα, επανέλαβε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται και σπέρνει αυταπάτες στον λαό» και τόνισε ότι «η Ευρώπη των λαών που πρέπει να γίνει χρειάζεται διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και ριζικά διαφορετικές πολιτικές, που προτείνει το ΚΚΕ»



ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.