ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Περι Δημοκρατίας

Διάβασα την ανακοίνωση για την χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων ,για την κάλυψη των εκλογικών δαπανών , μεταξύ των δικαιούχων αναφέρεται και η Χ. Α. όμως δεν θα λάβει το ποσόν που της αναλογεί . Αυτό σίγουρα την φέρνει σε δύσκολη θέση να διεξάγει τον προεκλογικό της αγώνα .
Αρχή της δημοκρατίας είναι η ισοπολιτεία , μα θα μου πείτε αυτοί είναι υπόδικοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης , ναι υπόδικοι αλλά όχι τελεσίδικα ένοχοι , άρα το τεκμήριο της αθωότητας δεν επιτρέπει την επιβολή ουδεμιάς παρεπόμενης ποινής . Θα μπορούσαν λόγω του ειδικού της περιστάσεως να είχαν ήδη εκδικάσει την υπόθεση, δίνοντας έτσι και ένα στοιχείο κρίσης στους 500000 πολίτες ψηφοφόρους να κινηθούν αναλόγως . Αντί αυτού με νομικίστικα κόλπα παρεμβαίνουν στην εκδήλωση της λαικής βούλησης .
Κατά πάγια αρχή της δημοκρατίας τα κόμματα και τους βουλευτές τους στέλνει ή τους αποπέμπει από το κοινοβούλιο ο λαός με την ψήφο του , κάθε παραβίασης αυτού του κανόνα αποτελεί βιασμό της δημοκρατίας και προσβολή της κρίσης του εκλογικού σώματος .
Βασική δε κοινωνική αρχή μην κάνεις στον εχθρό σου ότι δεν θέλεις να σου κάνει.
Και ήταν πιο έντιμο να τους απαγόρευαν την κάθοδο στις εκλογές ,από το να τους θέτουν εμπόδια για ισότιμο αγώνα .
.Μετά τιμής
Μνήμων .


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.