ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Απο την πισω πόρτα στην βουλή βάζει τον σημιτάνθρωπο Τσουκαλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αηδιαστική επιλογή, σαν τον Τρεμόπουλο.

Ο εξ απορρήτων του Κώστα Σημίτη και ένας από τους πιο φανατικούς θεωρητικούς του «εκσυγχρονισμού» της περιόδου 1996-2004 καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το όνομα του Κωνσταντίνου Τσουκαλά συζητήθηκε και κατά τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο, με την Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη να εγείρει τότε βέτο. 
Τον περασμένο Μάιο ήταν ένας από τους ομιλητές στην εκδήλωση στο Ακροπόλ για την υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα στην προεδρία της Κομισιόν. Η συμμετοχή του στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται και ως απάντηση στην τοποθέτηση του (επίσης στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη!) Γιώργου Φλωρίδη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ…

Τα τελικά ονόματα των υποψηφίων «κλείδωσαν» το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα σε μια διαδικασία που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά πληροφορίες, υπήρξαν ενστάσεις ως προς την ποσόστωση παρουσίας ανδρών – γυναικών στο ψηφοδέλτιο. Επικράτησε η άποψη της ισοκατανομής τους και έτσι στο ψηφοδέλτιο μετέχουν έξι άνδρες και έξι γυναίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.