ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις τον Μάιο σε όλη τη χώρα

Ενημερωτική εκστρατεία με δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις για το κοινό πραγματοποιεί για μία ακόμα χρονιά η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ).

Το σύνθημα της εκστρατείας, που διοργανώνεται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, είναι «Από την ομορφιά μιας ελιάς στον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος».
Για τους δερματολόγους που συμμετέχουν στην εκστρατεία, η οποία θα διεξαχθεί από 4 έως 8 Μαΐου 2015, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ανοιχτή γραμμή ενημέρωσης και εξυπηρέτησης κοινού 215 215 2223, που παρέχει πληροφορίες για κάθε περιοχή της χώρας. Στη συνέχεια, πρέπει να επικοινωνήσουν με τον δερματολόγο για να κλείσουν ραντεβού μαζί του για την περίοδο 4-8 Μαΐου.
Οι εξετάσεις θα γίνονται στα ιδιωτικά ιατρεία των συμμετεχόντων δερματολόγων και στα εξωτερικά ιατρεία των δερματολογικών νοσοκομείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα Euromelanoma Greece στο Facebook.
Το μελάνωμα είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, αλλά όταν εντοπίζεται στα αρχικά του στάδια είναι σχεδόν πάντοτε ιάσιμο. Συνήθως αρχίζει από μία απλή ελιά (σπίλο) του δέρματος, που εξαλλάσσεται σε καρκινική.
Η εφετινή εκστρατεία της ΕΔΑΕ πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène και της εταιρείας LEO Φαρμακευτική ΕΛΛΑΣ.

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.