ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κάμερες και κόκκινες γραμμές για τους πολίτες που χρωστούν στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Κάμερες και κόκκινες γραμμές για τους πολίτες που χρωστούν στον Δήμο Ωραιοκάστρου
 
Deadline για τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου αποτελεί η ημερομηνία της 26ης Μαΐου, οπότε και λήγει η προθεσμία τακτοποίησης των οφειλών τους προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Ωραιοκάστρου.
Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου, το Δ.Σ της ΔΕΥΑΩ, θέτει προ των ευθυνών όλους τους δημότες που χρωστούν χρόνια τώρα (με την ανοχή της εκάστοτε διοίκησης;) αξιόλογα ποσά. Ουσιαστικά πρόκειται για την συνηθισμένη πρακτική κωλυσιεργίας καταναλωτών οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το προηγούμενο χαλαρό και προεκλογικό καθεστώς, δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους. Xωρίς βέβαια και κανείς να τους ενοχλεί γι΄ αυτό.

«Η ΔΕΥΑΩ έχει πλέον πρόβλημα λειτουργίας. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ΔΕΗ, στην αποκατάσταση βλαβών, στην συντήρηση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, αλλά κυριότερα στη βελτίωση της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και της ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ του νερού» αναφέρει το δελτίο τύπου της Δημοτικής Επιχείρησης, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινώσει την άρση της απαγόρευσης χρήσης του δικού της νερού (για πόση και μαγείρεμα) εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας των νιτρικών.

Καταλήγοντας μάλιστα πως με κάμερες θα εντοπίσει και τους παραβάτες που είναι «συνδεδεμένοι αυθαίρετα» με το δίκτυο αποχέτευσης της Μυγδονίας (χρόνια δήμαρχος ο Α. Γαβότσης) «χωρίς να πληρώσουν το τέλος σύνδεσης αλλά δεν πληρώνουν και το κόστος. Θα γίνει έλεγχος με διαθερμική(!) κάμερα, και σε όσους είναι συνδεδεμένοι αυθαίρετα θα τους επιβληθούν πέρα των νόμιμων και το προβλεπόμενο πρόστιμο».

ΠΗΓΗ: politesoraiokastrou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.