ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για dog shelter
''Ο κύριος σκοπός μας στη ζωή είναι να βοηθάμε τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις τουλάχιστον μην τους βλάπτεις.'' είπε ο Δαλάι Λάμα.

Με λύπη παρακολουθήσαμε ένα ακόμα τραγικό συμβάν εις βάρος των ζώων στην περιοχή της Αγίας Κυριακής του Λουτρακίου Κορινθίας. Στις 28/10 βρέθηκε ένα κουτάβι ακρωτηριασμένο δίπλα σε ένα κάδο ΖΩΝΤΑΝΟ να αργοπεθαίνει επειδή ένας άψυχος άνθρωπος αποφάσισε να του κόψει και τα ΤΕΣΣΕΡΑ ποδαράκια του, την ουρά και το ένα αυτί και το άφησε να πεθάνει εκεί. 




Από τον δρόμο ήταν εμφανές το κουτάβι και ακουγόταν τα κλάματα του. Φυσικά αυτό το θέαμα αντίκρισαν και ανήλικα τα οποία κινούνται στην περιοχή. Δυστυχώς το κουτάβι δεν μπορούσε να διασωθεί και προχώρησαν σε ευθανασία διότι οι πληγές του είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες. 

Με βάση τις έρευνες η βία που ασκείται στα ζώα έχει πλήρη σχέση με άσκηση βίας στον άνθρωπο όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί από το FBI. Εξηγούν ότι κατά μεγάλη πλειοψηφία η επιθετικότητα και βιαιοπραγία στα ζώα εξελίσσεται σε βιαιότητα και ειδεχθή εγκλήματα και ως προς τον άνθρωπο.

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσε η απεχθέστατη πράξη αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος καταζητείται και θα δικαστεί για την απάνθρωπη αυτή πράξη.

Αν πιστεύετε ότι αυτά τα φαινόμενα είναι μακριά από το Λαγκαδά είστε γελασμένοι διότι πληροφορηθήκαμε πως παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στην πόλη μας και μάλιστα έξω από Δημοτικό. 

Τροφή για σκέψη λοιπόν τι συμβαίνει γύρω μας και για όσους πουν σιγά το θέμα προσπαθήστε αυτή την εικόνα να την εξηγήσετε σε ένα ανήλικο που κλαίει και σε κοιτάζει με απορία... ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.