ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (12)

Αποτέλεσμα εικόνας για ομιχλη

Αρχίζει ο έλεγχος για τα πεπραγμένα της διοίκησης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαγκαδά (ΔΗΚΕΛ) της περιόδου 2011 - 2014.

Είναι γνωστό ότι οι υπηρεσίες που υλοποιεί η ΔΗΚΕΛ είναι ανταποδοτικές. Με βάση τα προγράμματα που υλοποιεί η Επιχείρηση αμοίβονται οι εργαζόμενοι.
Κατά πληροφορίες μας εμφανίζεται η εκταμίευση χιλι΄;αδων ευρώ από το Δήμο προς τη ΔΗΚΕΛ, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, χωρίς τα χρήματα να φτάσουν ποτέ στη ΔΗΚΕΛ!!!, οι δε εργαζόμενοι παρουσιάζονται να έχουν υπογράψει τις σχετικές αποδείξεις είσπραξης της οφειλής τους, χωρίς αυτό να είναι αληθές!!!Ενδεχόμενα κάποιοι πλαστογράφησαν τις υπογραφές τους!!!
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα χρήματά τους προσφεύγοντας στις Υπερκείμενες Αρχές.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε από τον τότε Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ να κρατηθούν τα χρήματα,(για προσωρινή διευκόλυνση) για λίγες ημέρες, μα ο Πρόεδρος υπέκυψε. Τώρα όμως,(με λύπη μας το λέμε αυτό) κινδυνεύει, ένας εντιμότατος άνθρωπος να βρεθεί κατηγορούμενος, να του γίνει Πράξη Καταλογισμού και να χάσει ενδεχομένως και την δημοσιουπαλληλική του ιδιότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.