ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (4)

Αποτέλεσμα εικόνας για ομιχλη

Η ακάθεκτη , απροκάλυπτη επίθεση στο δημόσιο χρήμα και η λεηλασία του στα πέτρινα έτη 2011, 2012, 2013 εώς 31-08-2014, ήταν ο κύριος προσανατολισμός και στόχος της ολιγομελούς ομάδας που διοικούσε το Δήμο Λαγκαδά, εκτός εκείνων που αποδεδειγμένα ήταν έντιμοι και αξιοπρεπείς και υπηρέτησαν με ζήλο τα καθήκοντά τους.

Η ολιγομελής ομάδα διοργάνωνε πολιτισμικές και άλλες εκδηλώσεις προς τέρψη των δημοτών, υποτίθεται, ενώ στην πραγματικότητα έστηναν μηχανισμούς για να ενθυλακώσουν, με δόλιους τρόπους, δημόσιο χρήμα. Αντί οι εισπράξεις από τις εκδηλώσεις να πηγαίνουν στο Δήμο, που διοργάνωνε τις εκδηλώσεις, οι εισπράξεις πήγαιναν σε καταθετικό λογαριασμό που δεν ανήκει στο Δήμο.
Αυτούς τους καταθετικούς λογαριασμούς πρέπει να ανοίξει ο κ. Εισαγγελέας. Πρέπει να αποκαλυφθεί και να λογοδοτήσει ο υποκρυπτόμενος της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος και μαζί του, να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν κατά το μέρος της ευθύνης τους, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι, ειδικοί σύμβουλοι, λογιστές κλπ που συνέδραμαν με ενθουσιασμό μάλιστα στο ολέθριο έργο του, στο πλιάτσικο που ζημίωσε το Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.