ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ (7)

Αποτέλεσμα εικόνας για ομιχλη

Διακρίνουμε, μεταξύ των κατηγορουμένων για τη γνωστή υπόθεση παράβασης καθήκοντος από κοινού που εκδικάζεται στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 26-05-2016 κ;ι δύο ονόματα συμβούλων στους οποίους έχει επιβληθεί Πράξη Καταλογισμού.

Όταν επιβάλλεται σε κάποιον Δήμαρχο ή Δημοτικό Σύμβουλο Πράξη Καταλογισμού αναγνωρίζεται από τις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές. ότι κατά παράβαση καθήκοντος πλήρωσαν κάποιο ποσό ''ως αχρεωστήτως καταβληθέν'' δηλαδή πλήρωσαν χωρίς να προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις η οποιαδήποτε πληρωμή.
Ο Ν. 3852/2010 (πρόγραμμα Καλλικράτης) ορίζει μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να είναι δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι άτομα που έχουν καταδικαστεί γι;α παράβαση καθήκοντος.
Στο δημοτικό συμβούλιο, λοιπόν, της περιόδου 2011 εώς 31- 08-2014 αναγνωρίζονται τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που λειτούργησαν κατά παράβαση καθήκοντος τους, που πλειοψήφησαν στην απόφαση για το διορισμό προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. οι δύο παράνομοι υπέρ του τρίτου παρανόμου, για χάρη της ''ΟΜΑΔΑΣ'' που διοικούσε το Δήμο Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.