ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Εκχύλισμα Σκόρδου το καλύτερο αντιβιοτικό

Αποτέλεσμα εικόνας για skordo


Συστατικά:
150 γραμμάρια φρέσκα σκόρδα
ξίδι μηλίτη
μεταλλικό νερό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο(πυρηνέλαιο)
150 γραμμάρια μέλι

Προετοιμασία:
Αφαιρέστε το δέρμα και ψιλοκόψτε το σκόρδο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε ένα δοχείο με ευρύ - στόμιο. Από πάνω ρίχνετε το ξίδι μήλων και το μεταλλικό νερό σε ίσα μέρη μέχρι να καλύψει όλο το σκόρδο. Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι και το ελαιόλαδο κλείνετε σφιχτά το σκεύος. Αφήνετε να μαριναριστούν όλα μαζί σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος για 9 μέρες, ανακατεύοντας κάθε μέρα. Μετά από  9 ημέρες φιλτράρετε το υγρό μέσα από μια μουσελίνα ή λινό ύφασμα και ανακινήστε καλά.
Χρήση
Πάρτε μία κουταλιά της σούπας πριν από το φαγητό και μια πριν από το δείπνο. Το αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος και σε αεροστεγή δοχείο.

therapeftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.