ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016


Είναι σαφές ότι η εκτίμηση του τέως δημάρχου, πως οι δημότες το Δήμου Λαγκαδά θα του επέτρεπαν να συνεχίσει το ανύπαρκτο έργο του μετά τον Μαϊο του 2014,
πήγαζε από την ίδια δημιουργική φαντασία που <<γέννησε>> και τον εικονικό προϋπολογισμό του. Γι’ αυτό, ας μην αναρωτιέται για την απουσία των συμπολιτών μας. Αυτό είναι πραγματικά δικό του επίτευγμα.


Χρειάστηκαν μήνες δημιουργικής λογιστικής, φαντασίας και συγγραφή για να παρουσιάσει ο τέως Δήμαρχος Λαγκαδά ως απολογισμό πεπραγμένων μια εικονική πραγματικότητα που μόνο ο ίδιος βιώνει. Κάθε απόπειρα του να ξεγελάσει και να ωραιοποιήσει, διαψεύδεται από την ομολογία του ίδιου, μόλις ένα χρόνο πριν ανακαλύψει τον Δήμο <<στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών>>. Κυρίως όμως διαψεύδει τον τέως Δήμαρχο η ορατή και απτή πραγματικότητα που βιώνουν οι συμπολίτες μας, καθώς ο Δήμος πνίγεται στα προβλήματα, όλο και συχνότερα εξαιτίας και της δικής του ανικανότητας να ανταποκριθεί σε στοιχειώδης υποχρεώσεις ενός ΟΤΑ.

Είχε δημοτικά ταμεία πιο κοντά στην χρεοκοπία από την ημέρα που τα παρέλαβε.

Ήταν βαθιά διχασμένος εξαιτίας και της αντικρουόμενης πολιτικής ενός δημάρχου, που κατέληγε με συμπεριφορές του, να ενισχύει κοινωνικές και πολιτικές ακρότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.