ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Βάζει βάσεις για ψηλά η ΑΠΕΛ, πήρε Στεφανίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για βαζει βασεις για ψηλα η ΑΠΕΛ πηρε Στεφανιδη

Συνεχίζει τις ποιοτικές προσθήκες σε όλες τις γραμμές η ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία ενισχύεται δυναμικά με στόχο τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Έτσι, μετά τους Σαμουηλίδη και Ταταρίδη, ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΛ είναι από χθες και ο Νέστορας Στεφανίδης, ο οποίος θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Θούλη Γιαμουρίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού γι’ αυτόν «μιλάει» το πλούσιο βιογραφικό του. Ηρακλής, Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός και Λάρισα ήταν μερικές μόνο από τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ πέρσι κατέγραψε 26 επίσημες συμμετοχές και 12 γκολ με τη φανέλα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

«Βάζει βάσεις για ψηλά η ΑΠΕΛ»

Ο Νέστορας Στεφανίδης μίλησε στη «Μ» μετά τη συμφωνία του με την ΑΠΕΛ και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λαγκαδά. «Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα σε μια νέα ομάδα.

Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Παναγιώτη Μπεκιάρη, με τον οποίο γνωριζόμαστε από παλιά. Η ομάδα βάζει τις βάσεις για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους και οι φιλοδοξίες της βαδίζουν με τις δικές μου.

Η διοίκηση θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και η ομάδα να πάει ψηλά. Θα συναντήσω πολλούς παλιούς γνώριμους στην ομάδα, όπως οι Ταταρίδης, Σαμουηλίδης και το γεγονός αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο για να πω το “ναι” στην ομάδα. Θέλω να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Νέστορας Στεφανίδης στη «Μ».

http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.