ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Τον έδωσε στεγνά ο Καρατζαφέρης οτι πρότεινε τον Βενιζέλο για πρωθυπουργό!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!
Μια αποκάλυψη – βόμβα έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Μιλώντας αργά χθες (Δευτέρα) βράδυ στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Extra και στους δημοσιογράφους Ανδριάνα Ζαρακέλη και Ανδρέα Καψαμπέλη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ρωτήθηκε και για τα γεγονότα του 2011 μέχρι το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Την αφορμή έδωσε η γνωστή δήλωση Βενιζέλου, επικαλούμενος και τον Κ. Σκανδαλίδη, ότι ο Γ. Παπανδρέου τον είχε προτείνει τότε για πρωθυπουργό, κάτι που στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου διέψευσε…

Ο κ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας τον κ. Βενιζέλο, αποκάλυψε λοιπόν ότι όντως υπήρχε τέτοια πρόταση από τον κ. Παπανδρέου. Μάλιστα είπε (και αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά!) ότι ο κ. Παπανδρέου έθεσε την πρότασή του και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο υπό τον Καρ. Παπούλια. «Ναι, ψέλλισε και το όνομα του Βενιζέλου…» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Και στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί, διευκρίνισε ότι ο κ. Παπανδρέου είχε αναφέρει στη σύσκεψη με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς τα ονόματα του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ελσας Παπαδημητρίου αλλά δεν επέμεινε και ακολούθησε η συμφωνία στο όνομα του κ. Παπαδήμου.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.