ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ

Έχω ξαναγράψει, πως χορτάσαμε από «παχιά λόγια» πολιτικών, και ΞΕΡΟΥΜΕ, πως το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους και ο μισθός τους, και τίποτα άλλο. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι εκείνοι που νοιάζονται πραγματικά για την ΕΛΛΑΔΑ, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, μόνο που αυτούς τους τρώει «το σύστημα», τους τρώνε οι καρχαρίες που μας έφεραν σε αυτή την κατάντια.
Σε παλιότερα άρθρα μου, είχα αναφερθεί στα Σώματα Ασφαλείας, και ιδιαίτερα στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο οποίο έχω την ΤΙΜΗ να είμαι Εθελοντής.

Τόσο για την Πυροσβεστική, όσο και για την Αστυνομία και το Λιμενικό, είχα γράψει πως «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ».

Όχι χάρη στη «κρατική μέριμνα», ΟΧΙ χάρη στους «αρμοδίους» οι οποίοι αντί να στηρίξουν τα Σώματα Ασφαλείας, κοιτάζουν πώς να τα αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο, και αν είναι δυνατόν, να τα διαλύσουν.

Πολλοί με χαρακτήρισαν Υπερβολικό, άλλοι είπαν πως γράφω ότι θέλω, πως εξυπηρετώ συμφέροντα, και άλλες γελοιότητες προκειμένου να υποβαθμίσουν τα όποια στοιχεία χρησιμοποιούσα για να τεκμηριώσω τα γραπτά μου, στοιχεία που είναι γνωστά ακόμα και στα μικρά παιδιά.

Βλέπετε, τα κομματόσκυλα δεν θέλουν να βγαίνουν στο φως οι βρωμιές των λατρεμένων τους κομμάτων και να σκέπτεται ο λαός τι θα κάνει με τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που έχει μπλέξει….

Σήμερα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, δηλαδή τι νέα, αυτά είναι παλιά όσο και οι λάσπες, που φωτογραφίζουν τόσο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αλλά και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των φερόμενων ως …. «κυβέρνηση».

Είδα λοιπόν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο σας το μεταφέρω σαν «δείγμα» της Ελληνικής πραγματικότητας, και των έργων και ημερών των διαφόρων κυβερνήσεων που πέρασαν μέχρι στιγμής.

«ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ

Τεράστια τα προβλήματα με τις μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ… Θα κάνει κάποιος κάτι;; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Οι παρακάτω εικόνες από το υλικό της Ομάδας ΔΙΑΣ που είναι ακινητοποιημένο.

Η χειρότερη κατάσταση με την οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπο το προσωπικό.

Από τα 125 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δίκυκλα που απαιτούνται για την Περιφερειακή Διεύθυνση Νότιας Αττικής, τα 59 είναι αραγμένα λόγω ελλείψεως δαπανών συντηρήσεως. Ορισμένα θέλουν απλώς αλλαγή λαδιών (30-40 ευρώ) τα περισσότερα όμως χρήζουν επισκευής αφού έχουν φτάσει τα 110.000 χλμ… Για ατομικά υλικά, ούτε λόγος. Τα κράνη συμπληρώνουν σε 2 μήνες τα 5 έτη και φυσικά λήγουν….

Η φωτογραφίες και ο σχολιασμός εντοπίσθηκαν και αναδημοσιεύονται από τη σελίδα στο fACEBOOK Ελληνική Αστυνομία Καθημερινή Ενημέρωση

Μέλος της ίδιας σελίδας πρόσθεσε και το ακόλουθο σχόλιο:

«Στην διεύθυνση της βόρειας πάντως, η μηχανές είναι έξω στον ήλιο κ στην βροχή… όλες οι μηχανές έχουν σαπίσει από τν βροχή κ έχουν σκουριάσει… αυτές από μια ζημιά που είχαν, απέκτησαν άλλες 10! Επίσης από τις 150 μηχανές λειτουργούν 40-50 μηχανές κ εννοείται πως κλείνουν 18 ώρες σερί λειτουργίας….»

Σάββατο, Ιανουάριος 17, 2015 – 13:25»
ΠΗΓΗ……………………………http://policenet.gr

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ «ΚΥΡΙΟΙ» ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ. Μου αρέσει πως ΕΣΕΙΣ θέλετε (όπως ισχυρίζεστε) να νοιώθει ο πολίτης ασφαλής. Σωπάστε ρε παιδιά! Να σας θυμίσω μια παλιά παροιμία, πως «με π…ες, αυγά δεν βάφουμε»;

ΜΕ ΤΙ θα νοιώσει ο πολίτης ασφαλής; Με τα Σώματα Ασφαλείας αποδυναμωμένα; Χωρίς τον απαραίτητο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ; ΕΥΤΥΧΩΣ, που κάποια περιφερειακά κανάλια στο παρελθόν, είχαν προβάλλει τα ΧΑΛΙΑ στα οποία φέρατε τα Σώματα ασφαλείας, χωρίς ΚΑΥΣΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ…….

Άντε μην αρχίσω και αραδιάζω τις ελλείψεις και δεν θα φτάσουν πέντε σελίδες.

Και τα ΧΑΛΙΑ, παραμένουν τα ίδια.

Πάλι καλά δηλαδή, που ΔΕΝ βγάλατε καμία εγκύκλιο που να λέει ότι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί, υποχρεούνται να συντηρούν δια ατομικών δαπανών τον εξοπλισμό τους.

Είστε ικανοί για κάτι τέτοιο.

Και ο κοσμάκης ακούει τις μπούρδες σας, και ΝΟΜΙΖΕΙ (σύμφωνα με τα λεγόμενα σας πάντα) πως έχει τα πιο ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Α ρε κούνια που σας κουναγε, και δεν έσπασε το σχοινί να τσακιστείτε….

Θα έλεγα κάτι για ….ντροπή, αλλά ΠΟΙΟΣ την έχασε για να την βρείτε.

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.