ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Χαριτωμένο αλλά άστοχο το σποτ με το αεροπλάνο»


«Χαριτωμένο αλλά άστοχο» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με το αεροπλάνο και τον πρωτάρη πιλότο, γιατί «το πρόβλημα δεν είναι ο άπειρος κυβερνήτης γιατί και ένας τέτοιος μπορεί να κάνει μία προσγείωση. 


Είναι άστοχο γιατί στην περίπτωση του αεροσκάφους της Ελλάδας, ο επίδοξος κυβερνήτης δεν ξέρει πού να το κατευθύνει. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Καθημερινά ρωτάμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ποιο είναι το σχέδιο τους και πώς πιστεύουν ότι μπορούν να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες αλλά δεν απαντούν. Σιωπούν γιατί δεν ξέρουν και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του στο Ωραιόκαστρο.
Μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο, που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων «Rose Garden», ο υπ. Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, τόνισε ότι «δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα επικρατεί οργή. Ως ψυχίατρος γνωρίζω καλά ότι το συναίσθημα επικρατεί της λογικής. Το ζήτημα είναι ότι ο οργή προέκυψε στη χώρα από λάθος αιτία. Ο πολίτης είναι εξοργισμένος γιατί ταλαιπωρείται από τη διάσωση ενώ θα έπρεπε να ήταν οργισμένος από τη χρεοκοπία! Η χώρα μας χρεοκόπησε το 2010 και αυτό θα έπρεπε να μας είχε εξοργίσει όλους μας. Ωστόσο από τότε γίνονται σοβαρές προσπάθειες ώστε να ανακάμψουμε! Αυτές τις προσπάθειες πρέπει να τις εντείνουμε και θα είχαμε τελειώσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δε μας είχε σύρει σε εκλογές», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα στη Β’ Θεσσαλονίκης, ο κ. Βαρτζόπουλος σημείωσε ότι «πιστεύω ότι η θητεία μου σε θέσεις ευθύνης της Κυβέρνησης, τόσο στο υπουργείο Υγείας όσο και στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού μού έχει δώσει εφόδια, προσόντα και μία καλή γνώση της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, στοιχεία με τα οποία μπορώ να λειτουργήσω ως πολυεργαλείο για την Ανάπτυξη της περιφέρειάς μας. Για το λόγο αυτό ζητώ την ψήφο των πολιτών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.