ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΣΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ; Η Επιτροπή

Mια επαναστατική επιτροπή η οποία με ειδικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο του Καράκας-photo, θα μετράει "πόσο ΣΥΡΙΖΑ είσαι", ετοιμάζει η Κουμουδούρου για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ.



Πρώην πράκτορες της Στάζι, οι οποίοι θα εξετάζουν το παρελθόν του κάθε υποψηφίου προς εργασία στο κρατικό κωλοχανείο-στην υγειά σας βρε παιδιά-θα έχουν υποβοηθητικό ρόλο στην επιτροπή.


 


Επικεφαλής της Επιτροπής θα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης, ταμίας της Επιτροπής θα είναι ο Καλφαγιάννης και πανίσχυρη γραμματέας της Επιτροπής θα είναι η Αγλαία Κυρίτση.


Επειδή κανείς δεν πρέπει να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, το Kόμμα θα διορίσει βοηθό της Αγλαίας τον φίλο μου Θοδωρή Μιχόπουλο.

Ο Μιχόπουλος θα καρφώνει στην Κουμουνδούρου την Αγλαία, επίσης θα είναι αυτός που θα συσκέπτεται και θα αναλύει τις πληροφορίες για τις ζωές των υποψηφίων για πρόσληψη στην ΕΡΤ.

Ο Καλφαγιάννης, με πρόσχημα την ενίσχυση του κόμματος, θα επιβάλει στον κάθε υποψήφιο το τέλος χαρτοσήμου υποψηφιότητας το οποίο θα ανέρχεται στα 120 ευρώ. Το τέλος χαρτοσήμου θα πηγαίνει στα ταμεία του Καλφαγιάννη, μυστικοσύμβουλος του οποίου στην διαχείριση του ταμείου της επιτροπής θα είναι ο Ρίζος Ρίζος της ΔΕΗ.


Ανεξάρτητα του εάν θα προσλαμβάνεται στην ΕΡΤ ο εκάστοτε υπάλληλος, το τέλος χαρτοσήμου θα πρέπει να το καταβάλλει στο ταμείο της επιτροπής-δηλαδή του Καλφαγιάννη. Για να αυγατίζονται τα λεφτά από το τέλος χαρτοσήμου, ο Καλφαγιάννης θα τα επενδύει στις επιχειρήσεις του Ρίζου Ρίζου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Κάτι τύποι σαν τον Στέλιο Κούλογλου θα είναι κομμένοι από την ΕΡΤ επειδή είναι πολύ εναλλακτικοί για τα χνώτα του Μιχόπουλου. Την είσοδο της ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ θα την περνάνε μόνο όσοι αποδεδειγμένα έχουν DNA ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα όργανα υψηλής τεχνολογίας από το Καράκας.


Στο τέλος της ημέρας ο Μιχόπουλος θα στέλνει τούς πράκτορες της ΣΤΑΖΙ-photo πάνω, να παρακολουθούν την Αγλαία γιατί η συντρόφισσα οφείλει να ζει σύμφωνα με τους κανόνες του κόμματος.

Η Αγλαΐα Κυρίτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από Χιώτισσα μητέρα, την Υπατία Μαυρώνη από τα Νένητα και Ηπειρώτη πατέρα, τον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης δικηγόρο Λάζαρο Κυρίτση, ο οποίος κατά την περίοδο της Χούντας, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών για τη αντιδικτατορική του δράση.

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών D.E.A. στο Πανεπιστήμιο AIX En PROVENCE (Γαλλία), με εξειδικευμένα μαθήματα δημοσιογραφίας STAGE στο παν/μιο του ΑΙΧ En PROVENCE. Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά.

Από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συνδικαλιστικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Η πορεία της στη δημοσιογραφία άρχισε το 1982 στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, συνεχίστηκε στο ραδιόφωνο 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM και το 1991 μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης με πρώτο σταθμό τον ΑΝΤ-1 και μετά την ΕΡΤ, από το 1994, ως παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια δελτίων ειδήσεων τηλεόρασης.

Με το «μαύρο» στην ΕΡΤ τον Ιούνη του 2013, η Αγλαΐα Κυρίτση, ως εμβληματική πλέον μορφή, πέρασε στην τηλεοπτική ελληνική ιστορία με το «δελτίο ειδήσεων του δρόμου», που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με φόντο τους άνδρες των ΜΑΤ και το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Είναι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Διλιντά κι έχουν δύο παιδία, τον Ορέστη και τον Οδυσσέα.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.