ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο Παπούλιας δεν αλλάζει μέχρι το τέλος!

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς σε μερικές ημέρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από δέκα χρόνια θητείας. Ο κ. Παπούλιας βρέθηκε στην Προεδρία σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, χειρίστηκε πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη Μεταπολίτευση χάνοντας την ευκαιρία να γράψει ιστορία.
Ο κ. Παπούλιας φανερά συγκινημένος χαιρέτησε τους υπαλλήλους του Προεδρικού Μεγάρου, τους στενούς συνεργάτες του και τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν στην τελετή. Αποχαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους έναν – έναν και πολλές φορές βούρκωσε συνομιλώντας με υπαλλήλους της Προεδρίας.

Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως ειναι μια μερά συγκινησιακής φόρτισης και ανέφερε πως είναι η τελευταία πίτα που κόβει μαζί με το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου. «Θελω να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας τα δέκα χρόνια ώστε ο θεσμός της προεδρίας να δουλέψει άψογα». Επίσης ευχήθηκε ο νέος χρόνος που έρχεται να είναι καλύτερος από τους προηγούμενους. Εξέφρασε την ελπίδα «να μη χαθούμε» και τόνισε πως όσοι βρέθηκαν δίπλα του στην Προεδρία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ύστερα από λίγο ο κ. Παπούλιας είχε συζήτηση με δημοσιογράφους, στους οποίους είπε ότι θα είναι δύσκολα για τον ίδιο όσα θα επακολουθήσουν. Όπως εξήγησε «υπάρχουν θέματα συνταγματικά και άλλα». Σε ερώτηση στα δέκα χρόνια που πέρασαν ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, αρνήθηκε να απαντήσει και υποσχέθηκε να το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. «Να τελειώσουμε με τις εκλογές και το τι θα συμβεί μετά…» είπε.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.