ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ



«Oι θυσίες του ελληνικού λαού θα είχαν τελειώσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δε μας είχε σύρει σε εκλογές», τόνισε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, υπ. Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατία, σε δύο ομιλίες, σε πολιτικές συγκεντρώσεις φίλων του, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης και την αίθουσα του ΚΑΠΗ Χαλάστρας, με η συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών.

Όπως τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος, «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβίαζε με πρόωρες εκλογές θα είχαμε ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, θα είχαμε πείσει τις αγορές ότι ελέγχουμε την κατάσταση, θα αιτούμασταν την Πιστωτική Γραμμή, την οποία ουδέποτε θα χρησιμοποιούσαμε, κάτι που θα μας επέτρεπε να εκδώσουμε ομόλογα με καλούς όρους»
Ο κ. Βαρτζόπουλος τόνισε ότι ο δρόμος αυτός εξακολουθεί να είναι η μόνη διέξοδος για τη χώρα και μόνο μία φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, με κορμό τη Νέα Δημοκρατία μπορεί να τον ακολουθήσει.

Σήμερα Κυριακή, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος παρέστη στα θυρανοίξια του ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Νέο Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά.
Αύριο Δευτέρα στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του, που διοργανώνει στο Ωραιόκαστρο (πολυχώρος Rose Garden).

Άλλες συγκεντρώσεις:
Το πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου διοργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις με ομιλίες του υποψηφίου Βουλευτή, ως εξής:
-       Τρίτη στις 8 μ.μ. στη Σίνδο στην αίθουσα GORGIO(πρώην Λουλουδάς), Προέκταση Μεγάλου Αλεξάνδρου.
-       Πέμπτη στις  8 μ.μ., στην Αγία Τριάδα (ξενοδοχείο SUN BEACH)
-       Παρασκευή στις 8 μ.μ., στο Πανόραμα (Ξενοδοχείο «Αστέρια»).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.