ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 387.000 ΕΥΡΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για deyal


Το έτος 2010 η ΔΕΥΑΛ, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος) έλαβε δάνειο ποσού 387.000 από την Τράπεζα Πειραιώς για την εξόφληση ΦΠΑ Έργου......
Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους η ΔΕΗ απειλούσε να διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΥΑΛ για οφειλή ποσού 450.000 ευρώ περίπου.
Το κράτος επέστρεψε στη ΔΕΥΑΛ 387.000 ευρώ για την εφάπαξ πληρωμή του ΦΠΑ.
Με επιστολή του προς την Τράπεζα ο τότε Δήμαρχος Λαγκαδά (δημοτική περίοδος 2011 έως Σεπτέμβριος 2014) ζήτησε να αποδεσμευτούν τα 387.000 ευρώ, με τη δήλωση - υπόσχεση ότι από άλλο έργο της ΔΕΥΑΛ η Τράπεζα θα μπορούσε να εισπράξει την απαίτησή της.
Η Τράπεζα αποδέσμευσε τα χρήματα, που κατατέθηκαν σε λογαριασμό Όψεως. Δεν εισέπραξε όμως την απαίτηση της καθώς η ΔΕΥΑΛ δεν είχε άλλο έργο!!!
Η ΔΕΥΑΛ στη συνέχεια ζήτησε την παράταση εξόφλησης. 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά εγγυήθηκε στην Τράπεζα για την πληρωμή της οφειλής. Επειδή η ΔΕΥΑΛ είχε αδυναμία εξόφλησης, το Δημοτικό Συμβούλιο ξανά αποφάσισε να ζητήσει παράταση της εξόφλησης,
Σήμερα η οφειλή μαζί με τους τόκους έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη.
ΕΣΥ δημότη, πληρώνεις για κάθε έτος για κεφάλαιο και τόκους 25.000 ευρώ και αυτοί οι Κύριοι θα ξαναζητήσουν την ψήφο σου !!!
Να ξεχάσουμε εμείς τον κ. Εισαγγελέα Διαφθοράς για να μπορεί κάποιος άλλος να πίνει μπλε ουίσκυ και για να ρίχνει λουλούδια στην Πάολα:;:::
 Ασφαλώς και όχι......

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.